Titi Aur pune punct participării în raliuri

 

La finalul celui de-al doilea sezon competițional de la revenirea în Campionatul de Raliuri, multiplul Campion Național a decis să se dedice în exclusivitate activității profesionale din cadrul Școlii de conducere defensivă ce-i poartă numele.

 

Decizia a fost luată după încheierea sezonului 2011 al CNRD, al doilea în care Titi Aur a evoluat avându-l în dreapta sa pe Karoly Borbely.

 

Am decis să mă opresc din activitatea competițională pentru a mă concentra 100% pe activitatea din cadrul Școlii de Conducere Defensivă. Activitatea didactică a crescut în complexitate și volum iar dezvoltarea școlii va continua printre altele și cu construcția unui autodrom specializat.

 

Așa stând lucrurile simt că nu mai pot să mă implic și în activitatea competițională. În special în ultimul an nu am fost mulțumit de cum am reușit să abordez campionatul de raliuri și decât să nu fac nimic bine am decis să mă ocup de business, și-a motivat decizia Titi Aur.

 

 

 

Am discutat cu sponsorii care au fost alături de mine în ultimele două sezoane și o parte dintre aceștia sunt și vor rămâne partenerii mei de imagine la Școala de Conducere Defensivă.

 

Îmi pare rău că mă opresc din proiectul în care am fost implicat alături de colegul și prietenul meu Karoly Borbely, un partener devotat și un copilot profesionist. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut în acești doi ani și îi urez să aibă parte de satisfacții în activitatea competițională viitoare.

 

În ceea ce mă privește dacă voi avea timp și se va ivi ocazia probabil că voi reveni la volan într-o etapă de viteză în coastă cum este cea de la Sinaia sau în competiții de gen Rally Show cum este cel de la Sibiu, a mai declarat multiplul Campion Național.

 

După mai bine de două decenii de activitate competițională la cel mai înalt nivel, Titi Aur este cel mai titrat pilot român, palmaresul său numărând 10 titluri de Campion Naţional Absolut, 8 la Raliuri şi 2 la Viteză în Coastǎ, 51 de victorii în raliuri şi 32 în etape de vitezǎ în coastǎ, 1 titlu de Vicecampion Balcanic de raliuri (1995) și 3 victorii în etape de Campionat European de Raliuri.

One thought on “Titi Aur pune punct participării în raliuri”

  1. Pacat ca se lasa de curse,dar cred ca va finaliza proiectul cu pista si sunt convins ca va face treaba buna la scoala de pilotaj si va scoate piloti foarte buni.Bravo,TITI!I-ti multumim pentru toate cursele frumoase pe care ni le-ai oferit si succes in continuare!

Comments are closed.