Distractie si spectacol la Sibiu

Rally Show-ul de la Sibiu este un eveniment de traditie, care pune capat sezonului din Campionatul National de Raliuri. Weekend-ul acesta, toate cele sase echipaje ale Napoca Rally Academy au fost prezente pe cea mai celebra proba speciala de macadam din Romania, Santa, unde s-au distrat si au facut spectacol.

 

Chiar daca nu face parte din calendarul competitional,Sibiu– Santa Rally Show a adunat la start peste 30 de echipaje. Competitia s-a desfasurat in premiera in acest an pe cea mai celebra speciala de macadam din tara, Santa, proba care a facut parte din programul Raliului Sibiului, etapa in calendarul Intercontinental Rally Challenge din 2012.

foto: Sorin Pop – Rallyzoom.ro

Dupa o scurta acomodare cu traseul in lungime de doi kilometri, copilotii NapocaRallyAcademyau cedat locul din dreapta castigatorilor concursului desfasurat pe pagina de Facebook a echipei, „Lupta cu secundele”. Alex Botos, Iulia Bologa, Titus Racheru, Valentin Chiorean, Silviu Handru si Constantin Scoarta sunt cei care s-au bucurat din plin de senzatiile pe care le ofera Citroen C2R2 Max, Mitsubishi Lancer Evo9 sau Subaru Impreza R4, pe cea mai spectaculoasa suprafata de concurs, macadamul.

 

La finalul zilei, Simone Tempestini, cel mai tanar pilot al Napoca Rally Academy, a obtinut Cupa Santa Speed, oferita de organizatori celui care a reusit cel mai bun timp, indiferent de sensul de parcurgere a probei. „100% distractie si 100% spectacol au fost cele doua obiective ale mele pentru Rally Show! M-am simtit bine la Sibiu si ma bucur ca am reusit sa obtin cel mai bun timp pe Santa. As fi preferat ca acest eveniment sa se fi desfasurat in continuare pe circuitul de slalom paralel din oras. Mi-a facut placere sa-i am in dreapta mea pe o parte dintre castigatorii concursului nostru si sper ca acestia s-au simtit bine.a declarat Simone Tempestini.

 

foto: Balasz Attila – Rallyphoto.ro

Chiar daca sezonul competitional din Romania s-a incheiat, Simone urmeaza sa-si inceapa deja pregatirea pentrul cel din 2013. In perioada 10-11 noiembrie si 1-2 decembrie, el va lua startul in Ronde Balcone delle Marche si la Prealpi Master Show. Simone il va avea in dreapta pe Sergiu Itu la cele doua competitii care se vor desfasura in Italia iar echipajul se va bucura de sprijinul lui Lucio Baggio, experimentatul copilot italian care l-a indrumat pe Simone in campionatul intern de raliuri inca de la debutul sau.