Bruno Spengler: “Sunt setat pe modul Race”

Si asta s-a vazut vineri in prima sesiune de antrenamente libere, canadianul obtinand cel mai bun timp al zilei. Coechipierul sau Martin Tomczyk a reusit cel de-al doilea timp, BMW dominand astfel sesiunea de antrenamente, Farfus si Werner venind pe pozitiile cinci si respectiv sase. Pozitiile trei si patru au revenit celor doi piloti de la Audi Rockenfeller si Ekstrom.

Chiar daca sesiunile de antrenamente nu sunt atat de importante precum calificarile, se pare ca cei de la Mercedes au avut de lucru azi-noapte pentru ca cel mai bine clasat pilot al lor a fost David Coulthard el situandu-se la finalul sesiunii in pozitia a 13-a. Gary Paffet si Jamie Green adica cei care se afla in lupta pentru titlu pilotilor din tabara Mercedes au reusit doar pozitiile 16 si 17.

 

Miza este mare in cursa de duminica, ultima a sezonului, care va desemna si campionul din DTM in acest anbatalia cea mare fiind intre Bruno Spengler (BMW) si Gary Paffett (Mercedes) ei fiind despartiti doar de 3 puncte.

 

A doua sesiune de antrenamente va incepe astazi la ora 10 ora Romaniei, iar calificarile in jurul orei 14.40 ora Romaniei acestea fiind transmise in direct pe postul de televiziune german ARD.