Bacau Rally Team pregateste atacul de la Iasi

Penultima etapa din Campionatul National de Raliuri, Raliul Iasiului, poate reprezenta pentru Bacau Rally Team sansa de a urca o treapta in clasamentul general rezervat echipelor. Dupa un loc trei obtinut la etapa de casa de la Bacau, echipa isi doreste o noua reusita care sa fie rasplatita cu un nou podium.

 

Mergem la Iasi cu acelasi gand care ne-a caracterizat tot sezonul, obtinerea maximului de puncte posibile, astfel incat la final sa putem urca din nou cu echipa pe podium. Pentru mine si Catalin titlul de campion la clasa rezervata automobilelor cu doua roti motrice mai poate fi obtinut doar printr-o conjuctura norocoasa as putea spune. Sigur ca noi suntem optimisti si vom lupta pana in ultima clipa, atat timp cat vor exista sanse matematice. Venim dupa o victorie senzationala obtinuta in fata fanilor de acasa si moralul nostru este foarte ridicat.” declara Adrian Raspopa.

 

Tocmai in ideea de a obtine cat mai multe puncte pentru echipa, Alex Mirea a fost cooptat la aceasta etapa alaturi de echipa bacauana. Alex este un pilot foarte talentat si imediat cum i-am propus sa ni se alature la etapa de la Iasi a raspuns afirmativ. Speram sa obtina din nou o victorie in cadrul Cupei Suzuki astfel incat si noi sa ne clasam pe podium la finalul sezonului.incheia Adrian Raspopa.

AdiRaspopa_RaliulMoldovei

Proaspat castigator al clasei H1 din cadrul Trofeului Rasnov, penultima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, Alex Mirea a plecat direct catre Iasi. “Victoria de la Rasnov a fost frumoasa dar deja a trecut si ma concentrez pe etapa de la Iasi. Sigur ca moralul pe care il ai dupa o astfel de reusita este foarte bun dar vreau sa abordez prudent etapa de la Iasi pentru ca prietenul meu Dragos Despinoiu nu va fi alaturi de mine la acesta runda. In schimb colegul Ovidiu Zaberca a fost suficient de nebun incat sa se lase pe mana mea si sa ia caietul de navigator in mana. Ovidiu este un pilot profesionist foarte talentat care se si bate la titlul de campion national in CNVC si pentru asta vreau sa-i multumesc ca a acceptat propunerea mea. Speram sa obtinem un rezultat bun la Iasi astfel incat sa-i ajut pe noii mei coechiperi din cadrul Bacau Rally Team.spunea Alex Mirea.

 

Dan Girtofan si Adrian Berghea tintesc si ei o clasare buna pentru a-si consolida pozitia in clasamentul general. “Tinand cont ca inainte de Bacau am avut numai ghinioane, rezultatul de la etapa precedenta din fata fanilor bacauani a fost unul bun pentru noi. Am fost aproape de podium si ritmul a fost bun. La fel ne dorim sa mergem si la Iasi, sa reusim sa aducem puncte importante echipei. Totodata vrem sa ne consolidam si pozitia a cincea din clasamentul general si daca se poate evident sa o si imbunatatim.declara optimist Dan Girtofan.

 

Victoria de la Bacau obtinuta de Rares Tomita si Levente Csegzy la clasa 3 a relansat lupta pentru titlu, cei doi situandu-se pe locul secund in clasamentul general. “Mergem la Iasi cu obiectivul de a castiga. Vrem sa ne batem pana la final pentru titlul clasei astfel incat la finalul sezonului sa fim siguri ca am facut tot ce ne-a stat in putinta pentru a obtine acest lucru. Rezultatul nostru ar ajuta foarte mult si echipa din care facem parte si evident ar fi excelent un nou podium.” spunea si Rares Tomita.    

 

Raliul Iasiului va avea loc in perioada 4-5 octombrie iar concurentii vor avea de parcurs 130.30 kilometri impartiti in 11 probe speciale.  Joi, 3 octombrie, cu incepere de la ora 8.30, la Barnova este programata sesiunea de Shakedown si incepand cu ora 18.00, la Complexul Palas este programata prezentarea echipajelor.

 

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Comfert, Popasul Trebes, Pambac, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Mere de Itesti, Omniasig, Xtremvideo.ro, Sky Wellness, Vostok Europe prin Russian Shop si Auto Plus.