Iesenii sunt invitati la o serbare campeneasca si un foc de tabara urias cu pilotii de la Raliul Iasului

Au mai ramas doar cateva zeci de ore pana la startul oficial al Raliului Iasului DUNLOP. Poate mai mult ca oricand, editia din acest an a Raliului Iasului este o oportunitate uriasa pentru pasionatii de automobilism sa se apropie si mai mult de piloti, de organizatori, de tot ceea ce inseamna o etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri DUNLOP. In acest sens, organizatorii Raliului Iasului au decis ca etapa din acest an sa fie una in care fanii raliurilor sa aiba ocazia sa interactioneze aproape tot timpul cu pilotii favoriti. Astfel, inca de miercuri seara, de la ora 19.00, in premiera pentru Romania, toti pilotii se vor intalni la o serbare campeneasca, langa FORD ATI Motors Holding (vis-à-vis de Metro). La aceasta serbare campeneasca, condimentata cu mancare traditionala, fasole la ceaun, gratare, vin fiert, tuica fiarta, bere, bauturi racoritoare, pot participa si fanii care vor sa socializeze pentru cateva ore cu pilotii veniti la Raliul Iasului. Cu totii, ne vom bucura de o atmosfera destinsa, cu voie buna si un foc de tabara urias. Bunatatile traditionale sunt oferite de Restaurantul Orange Club.
Serbare campeneasca la Raliul Iasului
 
De asemenea, joi, dupa-amiaza, masinile de curse vor traversa zona centrala a Iasului, de la Palat, spre Hotel Moldova, pe strada Sf. Lazar spre intrarea in complexul Palas, unde va avea loc prezentarea oficiala a echipajelor. Tot la Palas, iubitorii sporturilor cu motor se vor putea fotografia cu pilotii si vor primi autografe de la acestia pe diferite materiale promotionale. De altfel, in toata saptamana dinaintea Raliului Iasului, reprezentantii Clubului XS Motor Sport, organizatorul editiei din acest an, au pornit cu o caravana prin tot orasul, au stat de vorba cu oamenii si au impartit mii de flyere si de materiale promotionale. Toti cei care vor veni la prezentarea oficiala a echipajelor (joi, ora 18.00, la complexul Palas) vor primi gratuit afise A3 cu prezentarea principalilor actori care se vor duela pentru titlu pe macadamul de la Iasi.
 
 
Raliul Iasului este a opta etapa a Campionatului National de Raliuri DUNLOP, organizat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv si se va disputa la Iasi, in perioada 3-5 octombrie 2013. Masina oficiala a Raliului Iasului este FORD.

Poster A3 Piloti Spate