Ultimele pregatiri inainte de startul Danube Delta Rally® – 2014

Inca de duminica, 25.05.2014 intreg alaiul organizatoric al Danube Delta Rally® si-a mutat cartierul general  la Tulcea, unde in numai doua zile va incepe cea mai mare competitie automobilistica desfasutara in Dobrogea.

 

Pentru ca Danube Delta Rally® este in 2014 etapă candidat în FIA European Rally Trophy, in ultimele luni atentia organizatorului a fost sporita pe toate planurile, incepand de la securitatea competitiei pana la cele mai mici detalii, astfel incat editia din acest an sa se desfasoare in cele mai bune conditii si sa ofere sportivilor si spectatorilor un eveniment sportiv de neuitat. „Ne-am concentrat toate fortele si le-am pus in slujba acestui eveniment. Doresc sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat si ne-au sprijinit in ultimele luni” a declarat Mihai Tanase, organizatorul Danube Delta Rally® 2014.

 

57 de echipaje s-au inscris si sunt pregatite pentru a lua startul in competitia care in anul 2013 a primit titlul de cel mai buna raliu al anului. Ziua de miercuri a insemnat pentru toti cei inscrisi, prima zi de recunoasteri iar pentru cei care anul trecut  nu au fost prezenti la start, primul contact cu macadamul de Dobrogea.

 

Pentru echipa Napoca Rally Academy ziua de miercuri a fost rezervata testelor private, teste ce s-au desfasurat pe primii 3,5 km de pe  DJ 223 A intre BABADAG si SLAVA RUSA, portiune recent reabilitata in acest scop. „”Totul a fost ok. Masina este pregatita, noi suntem pregatiti si incarcati pentru acest raliu. Sa vedem acum  cine din familie castiga” a declarat Marco Tempestini.

IMG_0435

Ziua de joi va debuta cu o noua sesiune de recunoasteri care se va inchide la ora 16:00. Tot joi, 29.05.2014 la ora 16:00 va avea loc conferinta de presa a organizatorului, in sala Media, Etaj 7 a Hotelulu Delta, 3***.

 

Si pentru ca nu se putea ca organizatorul sa nu se gandeasca  si la spectatori, incepand cu ora 18:00 Piata Civica din Tulcea va fi inundata de acordurile concertului sustinut de Delia. Urmeaza apoi sesiunea de autografe de la ora 19:00 de pe faleza din Tulcea si parada  tuturor echipajelor inscrise in concurs . Seara de  joi se va incheia cu startul festiv din Piata Civica dat de Alina Puscas iar spectacolul va fi unul de exceptie.

 

Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop. Raliul este organizat de Clubul Nautic Mototrsport, cu susţinerea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Tulcea, dar şi cu  sprijinul partenerilor tradiţionali: Nautic Experts, DDS Group, Maritimo Shopping Centre –Constanta, Vard Ficantieri – Tulcea, Pensiunea Doi Capitani – Delta Dunarii, Vinuri de Macin, Azuga Waters,  CrisTim,  Scame Electrical Solutions, BCR Leasing,  JT Grup, Service Auto Convenabil,  ZIP Escort, Evo GPS, Taxi Pelicanul – Bucureşti, dar şi a partenerilor media:  Digi 24 Constanta, Europa FM, Antena 1, Radio Delta şi bineînţeles Asociaţia de Promovare Litoral Delta Dunării.