Podium pentru Radu Necula si Adrian Temeș la Raliul Moldovei Moinesti

Echipajul Bella Casa, Radu Necula – Adrian Temeș, se întoarce de la Raliul Moldovei cu un rezultat excelent – locul II clasa 9. Seria rezultatelor pozitive a început la Raliul Aradului, unde echipajul a urcat pe poziția 3 a clasamentului și a fost continuată de prima victorie de clasă în cadrul Danube Delta Rally.

 

Raliul Moldovei a fost de la început pentru noi o necunoscută. Obligațiile profesionale ne-au făcut să nu participăm la sesiunea de recunoașteri iar eu am ajuns în Bacău în dimineața zilei de start, cu un minus destul de semnificativ al orelor dormite.” a declarat Radu Necula.

 

Echipajul e reiterat progresul de la Danube Delta Rally, cu schimbări active în clasament în prima zi de concurs. Raliul s-a decis însă sâmbată, pe proba regină de lângă orașul Moinești, unde suprafața mixtă de rulare macadam/dale de beton a favorizat un ritm bun de recuperare.

image003

În a doua zi ne-a avantajat PS Moinești, probă pe care o cunoșteam de anul trecut și pe care ne-am înțeles bine cu configurația mixtă. Am riscat mai mult la a doua trecere și am reușit să urcăm pe locul 2 al clasei, cu un avans confortabil înaintea ultimei bucle. În mod paradoxal, pe aceeași trecere unde am reușit să facem diferența în clasament, s-a defectat comunicația și am fost forțați să luăm startul fără să ne auzim prin căști. Nu știu cum, dar Adi a făcut imposibilul și preț de 26 de kilometri s-a făcut auzit peste sunetul motorului, zgomotul pietrișului lovind sub mașina și izolația căstii. În încheiere, doresc să felicit organizatorii pentru un raliu foarte reușit, sprijinul local al echipajelor de Poliție a fost de excepție, iar primirea la final în orașul Moinești o dorim la fiecare eveniment.” a adăugat Radu Necula.

 

Urmează raliul “de casă” Transilvania Rally unde echipajul Radu Necula – Adrian Temeș așteaptă să iși ia revanșa pe asfalt și să își consolideze poziția în clasament. Materialul de concurs și logistica au fost pregătite de specialistul tehnic GoRace Motorsport, condus de Șerban Coman, care împreună cu echipa sa au asigurat încă un raliu de succes.

 

Echipajul Radu Necula / Adrian Temeș este susținut în CNR de partenerul principal Bella Casa care activează în domeniul comercializării materialelor de construcții pentru amenajări interioare, cum ar fi uși, parchet, cabine duș, gresie, faianță, cu magazine pe întreg teritoriul țării, important furnizor al retelelor DIY și al dezvoltatorilor imobiliari, precum și de partenerii tehnici Comex-Ro si Rombelt Trade.