Raspopa si Diacu sunt dornici de revansa

Dupa ce au fost tradati de cutia de viteze a Citroen-ului DS3 R3 la etapa anterioara, Adrian RASPOPA si Cosmin DIACU sunt dornici sa-si ia revansa la Raliul Moldovei Moinesti, mai ales ca vor evolua in fata propriilor suporteri.

 

In timpul scurt avut la dispozitie de la terminarea Danube Delta Rally pana la startul in Raliul Moldovei Moinesti, echipa de asistenta tehnica de la Pro Motor Ramnicu Valcea a reusit sa se deplaseze la Citroen Racing in Franta, unde cutia de viteze a masinii lui Adi RASPOPA a fost reparata.

 

A fost un efort semnificativ din toate punctele de vedere si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Mugurel Pirscoveanu, care s-a deplasat personal pana in Franta pentru reparatiile cutiei de viteze. Acum suntem pregatiti sa recuperam cat mai multe puncte din ecartul care ne desparte de prima pozitie a clasamentului automobilelor cu 2 Roti Motrice. Liderul la zi al clasamentului general din Campionatul National de Raliuri, Simone Tempestini, va lua startul aici pe un Citroen DS3 R3 Max cu care participa in Campionatul Mondial de Raliuri. D-abia asteptam sa ne masuram viteza cu cea a unui pilot din campionatul mondial, chiar daca masina lui este versiunea Max, ceea ce inseamna componente mai performante si 30 de cai putere in plusspunea Adi RASPOPA inainte de efectuarea recunoasterilor de la Raliul Moldovei Moinesti 2015.

Adi Raspopa@CNRD 2015

Pentru Raspopa si Diacu, cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri are o semnificatie aparte, aceasta desfasurandu-se pe probele familiare din jurul municipiilor Bacau si Moinesti, Adrian fiind nascut in Onesti.

 

Bineinteles ca exista o presiune destul de mare pentru noi, pentru ca vom concura in fata suporterilor proprii, pe care i-am obisnuit cu evolutii foarte bune la Bacau dar mai ales si pentru faptul ca eu sunt angrenat in organizarea Raliului Moldovei Moinesti in calitate de presedinte al ACS Rally Spirit. Urmeaza o saptamana cu un program destul de incarcat dar ma simt foarte bine pentru ca fac ceea ce-mi place si sper ca sambata, la final, sa sarbatorim pe podium o noua evolutie foarte buna in etapa de casa.a mai adaugat Adi RASPOPA.

 

Vineri, in prima zi a Raliului Moldovei Moinesti, Superspeciala Speed Park va putea fi urmarita in direct la Dolce Sport si TVR3 incepand cu ora 17.30, iar sambata ultimii cinci kilometri ai probei Moinesti vor putea fi vazuti in fata micilor ecrane prin intermediul unei transmisiuni live pe cele doua posturi de televiziune.

 

Echipajul Adrian Raspopa/ Cosmin Diacu este sustinut in sezonul 2015 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicipali Pambac, Comfert, Wurth Romania si Dedeman, cat si de partenerii tehnici Omniasig, Simba, Mere de Itesti, GoPro prin xtremvideo.ro si Syron Tires.