Două săptămâni până la startul Raliului Aradului KIA – Documente oficiale

Peste două săptămâni, joi 12 mai 2016, prezentarea oficială a echipajelor, care se va desfășura în fața Primăriei Arad, va da startul Raliului Aradului KIA. Competiția organizată de ACS AMC Racing reprezintă etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri Dunlop și a Campionatului Național Rally 2 Dunlop, dar și prima rundă în Tour European Rally.

Harta generala

Traseul ediției din acest an va avea o lungime totală de 545,79 km, din care 145,15 km reprezintă distanța competitivă a celor 11 probe speciale. Startul în competiția propriu-zisă se va da vineri, 13 mai 2016, la ora 14:00, prima zi propunându-le concurenților 5 speciale, între care și Arad Rally Show. A doua zi, sâmbătă 14 mai, prima mașină va părăsi Parcul Închis la ora 8:30, iar startul pe cea dintâi dintre cele 6 probe se va da la 10:08. Competiția se va încheia la 19:08, iar Festivitatea de Premiere este programată la 21:30, la Continental Hotel din Arad.

 

Suntem în linia dreaptă a pregătirilor pentru această competiție și sunt convins că și în 2016 concurenții care vor lua startul la Arad se vor bucura de un raliu la cele mai înalte standarde, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți. Vă aștept pe probe, dar și la evenimentele conexe pe care le-am gândit pentru ediția din acest an, surprizele urmând să se țină lanț!”, a declarat Mihai Leu, organizatorul întrecerii.

 

Regulament-Particular-Arad-V2

Arad_Plan_Orar-V2

Arad_Plan_OrarRally2-V2