Sebastian Barbu și Bogdan Iancu atacă podiumul și la Raliul Moldovei Bacau

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor lua startul în acest weekend la Raliul Moldovei Bacau, cea de-a doua etapă pe macdam cu modelul Skoda Fabia R5.  În primele două etape din acest sezon, Sebastian Barbu a adunat 43,4 puncte și ocupă poziția a patra în ierarhia generală.

După două etape în care a terminat pe poziția a patra, Raliul Argeșului și Raliul Aradului, echipajul Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor să se implice din nou în lupta pentru un loc pe podium și în Raliul Moldovei Bacau, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri.

 

“Au fost două etape în care am ales greșit pneurile și cred că acest lucru ne-a costat măcar o clasare pe podium. Sper însă ca experiența acumulată în primele două etape din acest sezon să ne ajute să terminăm pe podium în Raliul Moldovei Bacau”, a spus Sebastian Barbu.

 

Cea de-a noua ediție a Raliul Moldovei Bacau este programată în zilele de 21 și 22 iunie, pe probele de macadam din jurul orașului Bacău. În total sunt 13 probe speciale cu o lungime de 106,23 km.

 

“Îmi place mult această etapă și sunt optimist că putem obține un rezultat bun. Este o luptă strânsă în campionat și fiecare punct câștigat va fi extrem de important la finalul sezonului. Le mulțumesc tuturor celor care ne susțin și sunt alături de noi și fiecare punct câștigat este și pentru ei”, a continuat Sebastian Barbu.

 

Raliul Moldovei Bacau beneficiază și în acest an de un număr mare de ore transmise în direct la TV. În prima zi, TVR Iași va transmite proba Vermești, iar Superspeciala de la Onești urmează să fie difuzată simultan de Telekom Sport și TVR.  În ziua a doua transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmează să fie transmisă la ultimele două treceri, cea din urmă fiind având și rol de Power Stage.

Raliul va începe de joi seara, la ora 20:30, cu startul festiv în Piața Tricolorului din Bacău, iar vineri și sâmbătă sunt programate cele 13 probe speciale. Vineri, în prima zi a raliului, startul pe prima probă este programat la ora 14:23, iar sâmbătă prima specială va începe la 08:48. Sosirea este programată începând cu ora 17:15 în Bacău.

 

Echipajul Sebastian Barbu/ Bogdan Iancu este susținut în sezonul 2019 de următorii parteneri: vinurile Gorgandin, Yiippi Mango Lifestyle Energy Drink, Indsoft, Geometrica Architects, Eglo Romania, Sorcani Sibiu, D&D Arad, P1, Hankook Tire prin Bucur Tuning și Kron-Tour Lufthansa City Center.