Bogdan Marișca a câștigat Raliul Iașului

Bogdan Marișca și Sebastian Itu au câștigat Raliul Iașului după o cursă în care s-au luptat pentru podium. Dominat de Simone Tempestini și Sergiu Itu, raliul de la Iași a luat o nouă întorsătură după abandonul acestora, printr-o ieșire spectaculoasă în decor. Norbert Maior și Francesca Maior au câștigat locul 3, primul lor podium general din carieră și locul 1 la 2 roți motrice. După ce și Victor Supuran și Mihai Supuran de la Dacia-Debutanți au abandonat, echipa NRA a încheiat acest raliu pe locul 2. 

Credit foto: attilaszabo.ro

Bogdan Marișca: “Cred că este cea mai amară victorie pe care am avut-o, nu prea mă pot bucura de ea. Meritam podiumul și atât, gândul îmi este la Simone și Sergiu și la ceilalți colegi ai noștri care s-au oprit. Ne bucurăm pentru această victorie cu o zecime dintr-un ochi, pentru că restul cam plânge, dar vom lupta să trecem peste asta si să fim în formă la Transilvania Rally.”  

 

Norbert Maior: “Clar mi-ar fi plăcut să arate altfel primul nostru podium în clasamentul general, dar asta este, din păcate. Noi am avut o cursă bună, fără incidente. Ne-a plăcut mult la Iași, am încercat să creștem ritmul pe macadam pentru că mai avem de îmbunătățit câte ceva, dar am mers destul de bine și…la limită. Ne bucurăm pentru această victorie.  “

 

Partenerii NRA in 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primăria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan.