Dublu rol pentru Adrian RĂSPOPA la Raliul Moldovei Bacau

Etapa de final a Campionatului National de Raliuri Betano, Raliul Moldovei Bacau, il va regasi pe Adrian RASPOPA, atat in rolul de organizator, cat si in cel de pilot.

Pentru Adrian RASPOPA participarea in etapa aniversara de un deceniu a Raliului Moldovei Bacau, va reprezenta cel de-al 85-lea start al pilotului din Onesti, intr-o etapa de raliu. La fel ca la editia precedenta, masina aliniata la startul competitiei va fi tot o Skoda Fabia R5, model cu care Adrian reusea, tot la etapa de casa, locul secund in 2019. Acest rezultat a reprezentat, totodata, cea mai buna clasare a acestuia intr-o etapa de campionat intern.      

 

Ma bucur ca si in acest an ma voi afla in postura atat de organizator, dar si in cea de pilot. Chiar daca imi este foarte greu sa joc acest rol dublu o fac cu placere de cate ori am ocazia. Voi pilota acelasi model performant Skoda Fabia R5 si alaturi de Cozo, voi incerca sa obtin un rezultat bun. Am facut tot ce am putut astfel incat sa putem promova acasa proiectul de infrastructura rutiera Autostrada Bacau – Brasov A13, mai ales ca acesta este si locul in care proiectul a luat nastere, prin grija Consiliului Judetean Bacau. Sper sa nu mai repet greseala de la Iasi, care ne-a costat podiumul la general, si poate chiar victoria, si sa reusim o clasare buna in raliul de casa. Ne dorim sa nu avem parte de precipitatii pentru ca si asa nu va fi un raliu usor, chiar daca probele sunt scurte, iar ploaia cu siguranta ar ingreuna si mai mult lucrurile. Ca si organizator presiunea din acest an cred ca a fost la cel mai inalt nivel de pana acum, datorita atat situatiei din acest an, dar si schimbarii datei calendaristice a etapei. Echipa care este alaturi de mine de foarte multi ani s-a adaptat si mobilizat foarte repede si suntem pregatiti sa sarbatorim cea de-a zecea editiei a Raliului Moldovei Bacau, inclusiv cu fanii care vor fi alaturi de noi prin transmisiunile noastre on-line.declara Adrian RASPOPA, presedintele ACS Rally Spirit.             

 

Odata cu etapa aniversara a Raliului Moldovei Bacau un nou partener puternic se alatura echipei Adrian RASPOPA/ Cosmin DIACU, dar si echipei Raliului Moldovei Bacau, fiind vorba despre compania WILO Romania, producător de top in domeniul pompelor si sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentarii cu apa si evacuarii apei uzate. Compania WILO continua investitiile in Romania, finalizand in acest an Noul Hub Regional coordonat din tara noastra ce aduce plus-valoare angajamentului WILO pentru furnizarea de solutii moderne si ecologice in Europa de Est.      

 

Editia aniversara a Raliului Moldovei Bacau va sarbatori in acest an 10 ani de existenta, se va desfasura in perioada 24 – 25 octombrie 2020, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si va incheia sezonul 2020 al Campionatului National de Raliuri Betano.

 

Adrian RĂSPOPA, este in acest an ambasadorul in motorsport al proiectului de infrastructura rutiera Autostrada Bacau – Brasov A13 si are un parteneriat incheiat cu Fundatia Padurea de Maine.

 

Parteneri: Consiliul Judetean Bacau, Proiectul de infrastructura autostrada A13, Fundatia Padurea de Maine, WILO Romania.