Morcov aproape de perfectiune

Desigur ca multi se intreaba cum e posibil ca Valentin Cimpoeru, cunoscut mai bine Morcov, sa fie aproape de perfectiune, cand vineri in prima zi de la Muscel Racing Contest s-a situat pe pozitia a 8-a la clasa H3, iar duminica s-a vazut nevoit sa abandoneze din cauza motorului care s-a spart.

Ei bine, se pare ca Morcov a fost cel mai bun dintre toti concurentii la capitol viteza de reactie la start, reactii ce pot fi masurate foarte exact incepand cu acest sezon de catre noile echipamente ale Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Din pacate acest avantaj nu s-a concretizat pe parcursul probei de concurs, motorul cedand in prima urcare a antrenamentelor cronometrate de duminica, in urma ruperii unei supape si datorita faptului ca functionarea acestuia nu a fost oprita imediat, problema a degenerat ducand la spargerea pistonului urmata de spargerea blocului motor.

 

Vineri traseul mi-a dat de furca, nu am reusit sa il invat foarte bine, asa ca timpii obtinuti au fost pe masura. Sambata am mai facut cateva recunoasteri si increderea mi-a crescut, deoarece nici nu am avut probleme cu masina vineri si eram increzator ca duminica imi voi imbunatati timpul. Din pacate, duminica in primul antrenament cronometrat, ghinionul a lovit si a trebuit sa abandonez din cauza defectiunii motorului. Initial nu mi-am dat seama ca ceva s-a stricat si poate ca scapam cu o avarie mai mica daca ma opream la timp, dar cand mi-am dat seama era prea tarziu deja. Doresc sa le multumesc tuturor spectatorilor care au fost pe proba sa ma incurajeze si imi pare rau ca nu am putut sa efectuez toate mansele de duminica.a declarat dupa primele etape din CNVC Valentin Cimpoeru.

 

Morcov beneficiaza in acest an de sustinerea partenerului sau tehnic Biedy ServCom.

 

credit foto: Bogdan Barabas

3 thoughts on “Morcov aproape de perfectiune”

  1. Felicitări Vali!!! Important e că ai participat şi că ţi-ai dat tot interesul…data viitoare o să fie mai bine! Mult,mult succes…îţi ţinem pumnii strâns!!!

  2. Felicitari :* data viitoare o sa fie cu siguranta muuult mai bine :* eu iti tin pumnii ti pup :* >:D<

  3. Indiferent de locul abţinut în campionat…pentru noi eşti şi vei fi mereu pe primul loc…

Comments are closed.