Morcov-mobilul prezent la Rasnov

Doar doua zile ne mai despart de startul in etapele a XIII-a şi a XIV-a ale Campionatului National de Viteza in Coasta, care vor avea loc pe sectorul de drum de pe DN 1E Brasov – Rasnov si sunt organizate de catre CS AUTO BLIC Brasov.

Valentin Cimpoeru se va alinia din nou la start, dupa ce la etapele a XI-a si a XII-a de la Ranca nu si-a dezamagit fanii si a oferit celor prezenti un spectacol aplaudat la scena deschisa pe frumosul traseu al Cupei Gorjului.
Cu o imbunatatire a timpului obtinut fata de anul trecut si pe fondul problemelor la cutia de viteze, “Morcov” a ales sa faca si putin spectacol pentru fani la coborare.

La Ranca vineri a functionat totul bine, dar duminica din pacate au aparut probleme la cutia de viteze. Am ales sa fac putin spectacol pentru cei prezenti si ma bucur ca le-a placut, deoarece lumea vine sa se simta bine, iar competitia nu ar fi aceeasi fara spectatorii care ne incurajaza si ne aplauda, iar pentru asta trebuie sa le multumim cu fiecare ocazie.
Pentru Rasnov masina este gata, am rezolvat problemele la cutia de viteze si sper sa nu mai apara probleme. Imi doresc in primul rand sa fac toate urcarile de vineri cat si de duminica, sa imi imbunatatesc timpul obtinut anul trecut si sa ofer un spectacol frumos celor care vor fi prezenti si de aceasta data pe margine.
” a declarat Valentin Cimpoeru.

Valentin Cimpoeru multumeste partenerului sau tehnic Biedy ServCom pentru sustinerea acordata in sezonul 2010.

One thought on “Morcov-mobilul prezent la Rasnov”

  1. In mod cer nu va mai face probleme cutia de viteze. Morcov a bagat in ulei un aditiv special importat din Senegal care modifica materialele la nivel molecular, aducand fierul la duritatea diamantului sau lemnul la duritatea fierului!

Comments are closed.