Campulung Muscel deschide balul CNVC DUNLOP 2010



Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010 debuteaza in aceasta saptamana la Campulung, cu Muscel Racing Contest. Cele doua etape sunt programate in 21 si 23 mai 2010, insa, asa cum s-a intamplat si la Raliul Argesului 2010, evenimentele si surprizele se vor tine lant in weekendul care urmeaza.

Calin Ioan Andrei, primarul municipiului Campulung Muscel, a tinut sa le ureze, inca de-acum, mult succes participantilor si sa-i asigure ca vor gasi la Muscel Racing Contest cele mai bune conditii de intrecere: Desi cele doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta au devenit traditie la Campulung, faptul ca ele se afla din nou in deschiderea anului competitional reprezinta un motiv de mandrie si recunoastere. Cu siguranta ca timpul scurt pe care l-am avut anul acesta la dispozitie pentru pregatirea Muscel Racing Contest va fi proba noastra de eficienta si entuziasm. Va asteptam si de aceasta data sa va bucurati de ospitalitatea campulungenilor si frumusetea locurilor.”

Muscel Racing Contest are in 2010 parteneri de marca. Astfel, din acest an, Lions Club Campulung Negru Voda sustine evenimentul automobilistic si, la initiativa Primariei Municipiului Campulung, participa activ la strangerea de fonduri pentru “Cantina Saracilor”. Domnul doctor Grigore Stanescu, presedintele Lions Club Campulung Negru Voda, ne-a declarat: Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de comuniune între toţi oamenii în privinţa ajutorului umanitar prin intermediul voluntariatului, prin implicarea în comunitate şi prin cooperare la toate nivelele atat naţionale cât şi internaţionale. Mişcarea “LIONS CLUB” se implică în toate domeniile, apărând valorile morale prin spirit de solidaritate conştientă ce se manifestă prin înţelegere, toleranţă şi pacifism. Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat şi timp unei persoane vârstnice, înseamnă a hrăni speranţa milioanelor de oameni mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un strop de lumină în ochii unei persoane fără vedere sau un umăr de sprijin pentru cei cu handicap fizic. Suntem alaturi de Muscel Racing Contest si Primaria municipiului Campulung si, daca impreuna putem sa aducem o masa calda in plus la Cantina Saracilor, atunci scopul nostru este atins.”

Mai jos puteti gasi lista concurentilor inscrisi pana azi 17.05.2010

Nr. Concurs Pilot Automobil Gr./Cl. Echipa
1 ONORIU DANIEL MITSUBISHI EVO5 H5 MIDNIGHT RACING
6 BOROIANU LUCIAN MITSUBISHI LANCER A5 AUTO BLIC
27 CIMPOERU VALENTIN VW GOLF 1 H3 CS BROTHERS MOTORSPORT
29 LELUTIU DRAGOS HONDA CIVIC N2 PERFORMANCE
30 CIOROIU CODRUT TOYOTA CELICA H5 C.S SAVU RACING
33 MAGHETIU DAN SUBARU IMPREZA WRX STI N3 FIRST MOTORSPORT
37 LUNCAN DAN ANTON SUBARU IMPREZA WRX STI N3 PRO RACING
61 CIOVICA OCTAVIAN RENAULT MEGAN COUPE A3 AUTO BLIC
66 NICOLAE ION VW GOLF 2 H4 RALLY DREAM TEAM
81 IONITA ADRIAN RENAULT CLIO H3 AUTO BLIC
85 TALASMAN BOGDAN CITROEN SAXO N2 CS BUFTEA
89 TRIFONESCU DRAGOS VW GOLF H3 AUTOCOREX TG. JIU
95 TEODOR VLAD OPEL KADETT GSI H3 AUTO BLIC
310 GRAEF GUNTHER TOYOTA CELICA A3 STEPO-Cars BV
404 OPINCARIU CRISTIAN FORD FOCUS RS H4 CS AUTOSPORT FAIR-PLAY
410 DIMITRIU IOAN CRISTIAN Audi 80 H3 CS Prodrive
445 SARACUTU ELVIS OPEL ASTRA H3 AUTO BLIC

One thought on “Campulung Muscel deschide balul CNVC DUNLOP 2010”

Comments are closed.