Muscel Racing Contest: Hora a obtinut a 14-a victorie consecutiva

 

Seria lui Lucien Hora continua si la Muscel Racing Contest! Si a fost un nou succes in maniera obisnuita. Resiteanul a luat pulsul adversarilor in antrenamentele cronometrate, iar apoi, in mansele de concurs, a apasat pedala de acceleratie. In prima urcare a obtinut al doilea timp, insa in conditiile in care a avut parte de un derapaj in zona in care traseul era acoperit cu ulei dupa explozia motorului lui Andronic. Apoi, in cea de-a doua a fortat mai mult si a izbutit sa bata cu mai bine de trei secunde timpul de referinta, stabilit de Gollner, pe care acesta nu a reusit sa il imbunatateasca. Hora a obtinut astfel a 14-a victorie consecutiva in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010!

Gollner s-a situat pe locul doi, in timp ce Christian Nistoran si-a trecut in cont locul 3, izbutind astfel sa-si vada implinita dorinta unui podium Open. Nistoran, campionul Grupei N si al juniorilor, a oprit cronometrul la 1:34.9, un timp cu trei secunde si jumatate mai bun decat cel pe care il realizase la vizita precedenta pe coasta de la Mateias.

Etapa a XV-a a CNVCD 2010 s-a desfasurat sub titulatura “In memoriam Cornel Axinte”. Muscel Racing Contest, editia a III-a, nu s-ar fi putut desfasura fara sprijinul Primariei Municipiului Campulung si al partenerilor Dunlop, Seat prin Euro Tehno Grup, Racing Nick, SKN, Pelind Family, Ramycom, Kaffa, Pasteur Caroseria, Negru Voda Lions Club.

Descarca :

Rezultate Concurs