Parteneri noi la Muscel Racing Contest editia a III-a

 

Succesul de care s-au bucurat editiile anterioare ale Muscel Racing Contest – ultima fiind cea din primavara, care a deschis stagiunea in Campionatul National de Viteza in Coasta 2010- , dar si premisele excelente de care se bucura evenimentul din acest weekend, nu puteau ramane fara urmari. Partenerilor traditionali ai evenimentului li s-au alaturat nume noi care sustin demersul organizatorului, Hatters Motorsport.

 

Este vorba, mai intai, de Seat, prin Euro Tehno Grup, compania pitesteana care ofera servicii de vanzare si post-vanzare nu doar pentru acest brand, ci si pentru alte marci ale grupului Volkswagen. Mai multe detalii despre  Euro Tehno Grup, ca si alte modalitati de contact, puteti gasi pe pagina de web http://www.eurotehnogroup.ro.

 

Apoi, dupa ce au sustinut ultimele doua etape ale Campionatului National de Karting Dunlop 2010, evenimente organizate de Hatters Motorsport, Racing Nick si SKN au decis sa-si ofere sprijinul si pentru editia a treia a Muscel racing Contest. Racing Nick este o companie specializata in comercializarea produselor motorsport si tuning, a pieselor de origine si Grupa N si in organizarea competitiilor auto, in timp ce SKN înseamna calitate speciala in managementul electronic al motoarelor de multi ani, calitate care vine in gandirea constructivã despre chip tuning si din testarea produselor de catre TUV. Mai multe detalii puteti gasi pe www.racingnick.ro si www.skn-tuning.ro.

 

Muscel Racing Contest, editia a III-a, nu s-ar fi putut desfasura fara sprijinul Primariei Municipiului Campulung si al partenerilor Dunlop, Seat prin Euro Tehno Grup, Racing Nick, SKN, Pelind Family, Ramycom, Kaffa, Pasteur Caroseria, Negru Voda Lions Club.