Victoria de pe Gutin

Vestita proba de raliu Gutai a gazduit in weekend-ul 20-21 august, etapele XI si XII ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop.

 

Clubul Sportiv Autosport Fair Play a fost prezent la startul celor doua etape cu 4 piloti: Mihai JR Beldie, Cristian Opincariu, Mihai Beldie si Lopazan Lucian.     

 

Pentru mine Raliul de la Baia Mare este prima amintire din lumea competitiilor automobilistice. Aici m-a dus tatal meu sa vad pentru prima data o astfel de intrecere. Ma bucur nespus de mult ca am ajuns sa pilotez pe o parte din acest traseu deosebit. La aceste etape am avut bucuria sa impart masina cu tatal meu, cel care m-a initiat in acest sport. Este un sentiment unic, de nedescris. Ii multumesc si ii sunt profund recunoscator pentru ca ma sprijina neconditionat. A fost o lupta frumoasa cu concurentii de la grupa si clasa la care am fost inscris si sunt foarte fericit ca am reusit sa plec acasa cu 2 victorii si cu maxim de puncte foarte importante in economia campionatului. Am concurat pana acum doar la o parte din etapele campionatului de viteza in coasta 2011. Mai sunt patru etape la care o sa impart noua masina cu Claudiu Negrila. Pentru ca matematic exista sansa victoriei, obiectivul meu este castigarea titlului de campion national al clasei H2″ a declarat Mihai JR Beldie.

 

“Tin sa ii multumesc lui Claudiu Negrila pentru increderea si sprijinul acordat, Claudiu David, echipei Clubului Sportiv Autosport Fair Play si Torent Sebes.” a incheiat Bebe.

 

Presedintele Clubului Sportiv Autosport Fair Play, domnul Mihai Beldie a incercat sa fie mai rapid decat baiatul sau, Mihai Beldie Jr. Se pare ca elevul si-a depasit de mult profesorul. ‘’La Baia Mare, am avut placerea dupa mai multi ani de pauza in care mi-am pastrat statutul de organizator de competitii sportive, sa ma aflu din nou in postura de pilot la start. Bucuria a fost si mai mare pentru ca am concurat cu aceeasi masina cu care fiul meu a castigat. Este un sentiment de implinire ca eu sa concurez in postura de ‘’gentleman driver’’ alaturi de Bebe’’ a declarat domnul Mihai Beldie.

 

Cristian Opincariu a obtinut victoria clasei H5 si a urcat pe treapta a III-a a  podiumului la grupa H si clasamentul masinilor cu 2 roti motrice.“Fordul nu este in parametrii normali! Problemele tehnice care inca sunt prezente ma impiedica sa am o evolutie mai buna. Cu toate astea am obtinut rezultatele maxime in conditiile date si de aceea sunt foarte bucuros. Masina va pleca la echipa Topp Cars in Ungaria cu convingerea ca pentru etapa de la Ranca ne vom alinia la start intr-o forma  perfecta”, a declarat Cristian Opincariu.

 

Lucian Lopazan, ocupa locul III la doar 3 zecimi de adversarul sau direct in lupta pentru obtinerea titlului de vice-campion national al clasei, Nicolae Ion. “Au fost doua etape foarte frumoase in care ne-am luptat cu zecimile de secunda, cot la cot cu adversarul direct Nicolae Ion. Mergem la urmatoarele doua duble cu sanse matematice de a castiga titlul de vice-campion. O sa dau tot ceea ce am mai bun pentru a termina cat mai sus pe podiumul clasei.

 

Urmatoarea provocare pentru pilotii Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop are ca locatie traseul de la Ranca, in perioada 9-11 septembrie.