Cei mai buni pe macadam vin la Brasov

  • Sunt 47 de echipaje inscrise pentru editia din 2011 a Raliului „Tara Barsei Dunlop-Klar Professional”
  • Ungur poate deveni campion la Brasov
  • Un Mini adus la Brasov de Tempestini
  • Respectati pilotii

 

Termenul oficial pentru inscrierea la editia din 2011 a Raliului „Tara Barsei Dunlop-Klar Professional”, a saptea etapa din Campionatul National de Raliuri–Dunlop, competitie organizata sub egida Federatia Romana de Automobilism Sportiv, a expirat si pe lista sunt deja 47 de echipaje.  In mod sigur, numarul concurentilor va creste, intrucat mai sunt piloti in concediu care nu s-au inscris la timp si vor plati o taxa suplimetara, pentru a fi la startul cursei. Este un numar de concurenti normal, judecand dupa faptul ca ne aflam in ultima treime a sezonului.  „Sunt bucuros ca, desi este perioada concediilor estivale, majoritatea pilotilor si-a trimis cererile de inscriere. Speram sa le putem oferi o cursa pe masura asteptarilor lor, acum cand intram in ultima linie dreapta a sezonului”, a spus Bela Stoica, presedintele Auto Blic, organizatorul Raliului „Tara Barsei” Dunlop-Klar Professional.

 

Ungur poate deveni campion la Brasov

 

La Brasov vor veni toti cei care se bat pentru primele locuri ale clasamentului, indiferent daca este vorba de general sau de clase. Practic, la Brasov se poate stabili campionul national la clasa 19, intrucat Daniel Ungur mai are nevoie de doar 9 puncte, pentru a se incununa in 2011. In rest, la toate celelalte clase, sau in clasamentul general, batalia este acerba si pentru fiecare secunda se va asuda serios, mai ales ca aceste fractiuni de timp se pot transforma in puncte, care, la final, vor cantari foarte mult.

 

Un Mini adus la Brasov de Tempestini

 

Marea noutate la „Tara Barsei” Dunlop Klar-Professional o reprezinta superbul Mini John Cooper Works S2000, care va fi adus pe macadamul de la poalele Tampei de Marco Tempestini, unul dintre „parintii” cursei pe de la Brasov. Italianul va merge la Brasov cu acest bolid, pentru ca apoi sa merga in Ungaria, la o etapa de IRC, cu al sau Peugeot 207 S2000.

 

Respectati pilotii

  

Ca de obicei, organizatorii acestei curse au o mare rugaminte pentru spectatorii ce vor merge pe probele speciale: Daca ati ajuns sa vedeti evolutiile pilotilor pe viu, atunci cel mai bine ar fi sa ii respectati. Adica sa aveti rabdare, sa lasati masinile si motocicletele pe margine si sa intrati pe proba speciala abia dupa ce au trecut toti concurentii (lucru anuntat de trecerea masinii de “deschidere”, cu girofar). Asa este cel mai bine pentru toata lumea.

 

Program:

 

Vineri 2 septembrie

 

In intervalul 08.00-13.00 Shakedown – Ciolpani (jud Ilfov)
Baneasa Rally Show-Bucuresti, Baneasa Shopping City
In intervalul12.00-15.00: recunoasterea traseului de catre participanti
In intervalul 15.00-16.30: curse demonstrative de motociclism viteza si superbike
In intervalul 17.00-22.00: Baneasa Rally Show – prima proba speciala a raliului

 
Sambata 3 septembrie

In intervalul 09:00-20:00 Probe speciala desfasurate in triunghiul forestier Azuga – Sacele – Predeal 
 

Parteneri:

Cea de a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri – Dunlop, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv este sustinuta de:
Parteneri oficiali: GOODYEAR DUNLOP TIRES ROMANIA si KLAR PROFESSIONAL
Partener principali: LUKOIL, COLINA,
Parteneri: Kampur Service, Baneasa Shopping City, Hotel RAMADA, DEMENTOR, AXIS Security, Magnolia Shopping Center.
Eveniment organizat cu sprijinul: Directiei Silvice Prahova, Primariei si Ocolului Silvic Sacele, Serviciului de Politie Rutiera Brasov, Serviciului de Politie Rutiera Prahova, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Brasov, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova, RAT Brasov
Parteneri media: Zile si Nopti, KISS FM