Documente oficiale Cupa Resita 2011

Clubul Sportiv UCM Resita organizeaza pe cunoscutul traseu de pe Valea Domanului, CUPA RESITA 2011 la viteza in coasta, in zilele de 1 si 3 iulie 2011, eveniment derulat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

 

 

Etapele VII si VIII ale Campionatului National de Viteza in Coasta – Dunlop 2010 se vor desfasura vineri – 1 iulie si duminica – 3 iulie 2011. Traseul aflat pe DN58, pe sectorul cuprins intre km 43 si km 51, cu o lungime de 4,820 km si o panta maxima de 21,5%, este considerat de catre piloti a fi unul dintre cele mai spectaculoase din tara.

 

 

Dedicata implinirii a 240 de ani de industrie resiteana si a 45 de ani de cercetare si dezvoltare de echipamente hidroenergetice la Resita, CUPA RESITA 2011 este  organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Resita si inclusa in amplul program al „Zilelor Resitei“, ocazionate de praznuirea Sfintilor Apostoli Petru şi Pavel, patronii spirituali ai municipiului de pe Barzava. Motive suficiente pentru ca Lucien Hora si Christian Nistoran, membrii echipei ACM Sport – lidera campionatului – sa-si doreasca si sa obtina victoria in fata concetatenilor lor.

 

 

Va asteptam la CUPA RESITA 2011, la poalele Muntilor Semenic, locul in care traditia tehnica si industriala se contopeste armonios cu dragostea resitenilor pentru sportul cu motor si frumusetea Banatului Montan.

 

 

Regulament particular


Formular inscriere pilot

 

Formular inscriere echipa

 

Schita traseu

 

Formular acreditare media

 

 

Vibram la unison cu sutele de cai putere!