Trofeul Rasnov 2013 – Conferinta de presa

La conferinta de presa premergatoare Trofeului Rasnov au participat Primarul Orasului Rasnov, Adrian Ioan Vestea, Bela Stoica din partea organizatorului si Ioan Cornelia in calitate de gazda.

 foto conferinta 1

Ne bucuram ca am reusit sa il aducem din nou alaturi de noi pe partenerul nostru din Bucuresti – SERUS. Un punct slab este faptul ca nu avem un partener din Brasov, in schimb multumim Primariei Rasnov ca este alaturi de noi, pentru ca, in aceste vremuri, este dificil de gasit solutii de parteneriate. Tinem foarte mult la numarul mare de inscrieri deoarece cerintele organizatorice au crescut iar partenerii au grija in primul rand sa se mentina pe linia de plutire iar abia apoi sa faca investitii in sport.” a declarat directorul organizatoric, Bela Stoica.

 

Ne dorim sa nu se intample evenimente negative majore, ambulantele sa ramana pe post si sa plece de acolo doar la finele concursului. Suntem la capatul unor activitati complexe si dificile ca si club. Mai avem un raliu la Harghita si incheiem un sezon destul de greu si complicat. Bineinteles ca ne dorim ca la ultima competitie acasa sa nu avem probleme.

 

Competitia sportiva va fi una interesanta. Din pacate, la grupa N am pierdut campionul. Edu Stan, devenit campion la etapa de la Campulung a ales sa nu mai participe si la Rasnov, tot din motive financiare. Poate ca daca rivalii sai din grupa mai aveau sanse teoretice la titlu, Edu ar fi facut un efort sa participe. Situatia celorlalte grupe nu este insa definitivata. Pana si la grupa I, unde avem atat de multi competitori, inca se pot intampla surprize. Lupta continua si in clasamentul ‘Open’, trei piloti fiind in carti pentru titlul de campion: Hora, Zaberca si Radut.” a adaugat directorul organizatoric.

 

Primarul orasului Rasnov, dl. Adrian Ioan Vestea, a declarat: “Ma onoreaza faptul ca putem continua acest parteneriat impreuna cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Este stiut faptul ca Rasnovul a fost inca din perioada comunista una dintre zonele de desfasurare a acestui tip de competitie. Cred ca sunt multi pasionati ai acestui sport care doresc sa revina in localitatea noastra. Din acest motiv, Primaria Rasnov a venit si cu o contributie financiara pentru a sprijini organizarea. Ne implicam si pe parte logistica si sper ca toti participantii sa fie bucurosi ca au revenit la Rasnov. Orasul nostru se dezvolta de la an la an, concomitent cu etapa de viteza in coasta avand loc si o competitie a Federatiei Internationale de Schi cu o bogata prezenta internationala. Astfel, cei prezenti la Rasnov in acest weekend au ce vedea.

 

Trofeul Rasnov este sustinut de partenerii principali ai evenimentului, Total Lubricants Romania si SERUS – Reprezentant autorizat Dacia, Renault, Nissan, de catre Consiliul Local si Primaria Rasnov, in calitate de parteneri oficiali si de catre Dunlop Romania – partener asociat.

 

Trofeul Rasnov este organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si se desfasoara cu sprijinul Politiei Rutiere Brasov, al Brigazii de Jandarmi Mobila Brasov si al Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov.