Cuba, noua dragoste a lui Adrian Raspopa

Havana, rom si salsa, sunt trei dintre lucrurile care te duc cu gandul imediat la Cuba. Dupa o excursie pe care a planuit-o ceva timp in celebra insula din Antile, Adrian Raspopa s-a indragostit de aerul boem al anilor `50 de care s-a bucurat din plin, iar sentimentele puternice care-l leaga de Cuba l-au determinat sa se implice intr-un nou proiect, alaturi de partenerul sau Cubavacanta.ro

 

Cred ca imi doream sa ajung in Cuba de cel putin zece ani. Am ascultat toate sfaturile si am mers intr-o iarna, acesta fiind cel mai bun moment pentru a merge in Cuba, intre decembrie si aprilie, inainte de lunile fierbinti si lipicioase de vara. Mi-au ramas puternic impregnat in minte parfumul anilor `50, masinile americane mai vechi pe care le intalnesti pe strada dar si atitudinea prietenoasa a oamenilor din aceasta tara. Am reusit sa descopar Cuba si in afara celebrelor resorturi si am intalnit oameni extraordinari de demni, care desi erau profesori de matematica sau doctori, al doilea job il reprezenta cel de ospatar.

CUBA_1

Cuba este o tara extrem de sigura, lucru care-i surprinde pe toti cei carora le povestesc experienta mea si din cauza acestei imagini, usor gresita, am decis sa ma implic intr-un nou proiect, care va imbina pasiunea mea cea mai mare, raliurile, cu programele turistice originale si atractive pe care compania lui Harvis Cuni Padron, Cubavacanta.ro, le poate pune la dispozitie a spus Adrian Raspopa, campion national la raliuri al clasamentului 2 Roti Motrice.

 

Partenerul lui Adrian Raspopa in noul proiect este Harvis Cuni Padron, cunoscut publicului din Romania pentru activitatea sa de membru al orchestrei Horia Brenciu. Nascut in Havana, Cuba, este numit de colegi, „Pata de culoare a orchestrei”. Inepuizabil, cu un zambet larg si luminos, Harvis a absolvit „Instituto Superior de Artes” din Havana, sectia trompeta. Este un bun vocalist si deasemenea un bun entertainer. Vorbeste limba romana aproape perfect, iar momentele in care interpreteaza melodii populare romanesti sau citeste poezii in limba romana, fac deliciul publicului, dar si a colegilor de orchestra.

 

Cubavacanta  este un proiect creat exclusiv pentru Romania cu un scop simplu, cel de a oferi turistilor romani o destinatie unica, sigura si fascinanta. Peculiaritatea acestui proiect este sprijinul unui cunoscator al traditiilor, obiceiurilor si a multor locuri de interes turistic ale insulei, care te va ajuta sa planifici vacanta exact cum iti doresti. Calatoria va incepe de la prima intalnire, cu ceva timp inainte de a ajunge pe insula. Vei primi sfaturi, vom discuta despre cultura si stilul de viata al cubanezilor si vom incepe impreuna pregatirea pentru vacanta ta de vis. Website-ul nostru www.cubavacanta.ro va fi disponibil in curand. Va fi mai mult decat un website, va fi „fereastra” care se va deschide cu un click si te va trimite catre o alta lume, o lume cu miros de trabuc si rom, unde razele de soare se multiplica in zambetele oamenilor si muzica se naste din fiecare coltisor al insulei.

 CUBA_2

O alta coordonata a acestui proiect inedit o reprezinta parteneriatul stabilit de Adrian Raspopa si Cuba Vision International, postul national de televiziune din aceasta tara, care va prelua in cadrul programelor sale stiri si materiale video despre campionatul national de raliuri din Romania pe durata sezonului 2015.

 

Cu ocazia primei etape din cadrul Campionatului National de Raliuri, Tess Rally Brasov, programata in perioada 27-28 martie, fanii raliurilor din Romania vor avea ocazia sa-l cunoasca pe Harvis si o mica parte din Cuba, Adrian Raspopa si echipa pregatind o surpriza spectatorilor care vor ajunge in parcul de service.

 

Echipajul Adrian Raspopa/ Catalin Grigoriu va fi sustinut in sezonul 2015 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicipali Pambac, Comfert,  Wurth Romania si Dedeman cat si de partenerii tehnici Omniasig, Simba,  Mere de Itesti si GoPro prin xtremvideo.ro

One thought on “Cuba, noua dragoste a lui Adrian Raspopa”

Comments are closed.