Locul 1 la N1 in Trofeul Sinaia obtinut de Dominic Marcu

Drumul spre succes te obliga la iesirea masiva din zona de confort. Pentru a reusi este nevoie de efort, pregatire specifica si o strategie coerenta. Dominic Marcu a reusit sa creeze o strategie care i-a adus locul intai la clasa 1 a grupei N in Trofeul Sinaia alaturi de o echipa tanara si determinata.

 

Am asteptat cu emotie Trofeul Sinaia, singura etapa din actualul campionat desfasurata pe un traseu stradal. Imi plac foarte mult traseele virajate care necesita atentie si indemnare. Cu fiecare urcare am reusit sa-mi imbunatatesc timpii, asa cum ne-am propus inca de la inceputul competitiei. Totul parea sa fie perfect, asa cum mi-am planificat, a declarat Dominic.

Dominic Marcu Foto - Dan Strauti
Dominic Marcu Foto – Dan Strauti

Ultima mansa din prima zi i-a adus si o problema tehnica. O planetara rupta si o cutie de viteza cu probleme l-au pus in fata dilemei de a continua sau nu concursul, acasa in fata propriilor fani.

 

Le-am oferit mecanicilor o noapte alba. Am avut mari emotii si nu am reusit sa ma odihnesc suficient din cauza temerii ca nu voi fi prezent la start. Dimineata, oboseala de pe fata mecanicilor si zambetul din privirea lor mi-a fost indeajuns sa inteleg ca au gasit o solutie. M-am prezentat la start cu o cutie de viteze de strada, cu rapoarte lungi. Am rememorat ce mi-a spus Claudiu David <Este sansa ta, pe care trebuie sa o valorifici. Da tot ce poti cu materialul de concurs disponibil>. Asta am si facut si am castigat. Cu si mai mare bucurie am urcat pe podium, alaturi de mine s-a aflat primarul orasului Sinaia, domnul Vlad Oprea, omul care a fost prezent la toate editiile Trofeului Sinaia si care impreuna cu David Claudiu a renascut competitiile automobilistice la Sinaia. Ii multumesc lui Claudiu David si echipei GoRace pentru tot ce au facut. Imi propun sa particip la etapele de viteza in coasta din acest sezon, iar anul viitor imi doresc un sezon complet, a adaugat Dominic Marcu.

 

Efortul si succesul lui Dominic au fost sustinute de: Nargila Grill&Bar, Everest Ropack, Olympus, Signum personalizari, Emotions by motion, Pensiunea Casa Mica Bucuresti, Expodisplay, Racing Tunning Shop,  Freshprint, Optiplaza, Gravity Adventure, Mediapress Advertising, Autostiri.ro.