Victorie la clasa H3 pentru Gabriel ENE la Trofeul Paltinis

Startul intarziat in Campionatul National de Viteza in Coasta s-a dovedit a fi unul de bun augur pentru Gabriel Laurentiu ENE. Pilotul bucurestean a reusit sa obtina cel mai bun timp cumulat, la clasa H3, in cele doua manse de concurs desfasurate duminica in cadrul Trofeului Paltinis, urcand astfel pe prima treapta a podiumului clasei.

 

Cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta s-a desfasurat in perioada 21-22 mai, aducand pe spectaculosul traseu dintre Rasinari si Paltinis aproximativ 70 de concurenti.

Gabriel ENE Trofeul Paltinis 2016

La volanul masinii Honda Civic Type R, Gabriel ENE a reusit doua urcari excelente fiind la finalul zilei cel mai rapid pilot al clasei H3. Peripetiile nu au lipsit de la Trofeul Paltinis pentru campionul en-titre al clasei H3, Gabriel concurand cu ligamentul unui deget de la mana dreapta rupt.  

 

A fost un weekend bun pentru mine si ma bucur pentru faptul ca masina a functionat bine cu o mica problema in a doua mansa de concurs. Spre finalul probei, la insiruirea virajelor in “S”, masina a intrerupt pentru un scurt moment, de ajuns insa ca timpul obtinut sa creasca cu aproape 5 secunde. Din pacate nici eu nu am fost la capacitatea mea fizica maxima datorita rupturii unui ligament de la mana dreapta, dar sunt bucuros ca accidentarea nu a fost atat de grava incat sa nu mai pot concura. Spectatorii au fost la inaltime si la propriu si la figurat si, ca de fiecare data, prezenta lor pe marginea traseului de concurs ne-a ambitionat si ne-a facut cursa si mai frumoasa. Tin sa le multumesc tuturor celor prezenti si ii asteptam si la urmatoarele etape alaturi de noi.” declara Gabriel ENE.

 podium paltinis H3

Cel de-al doilea pilot al echipei Shark Racing, debutantul Ionut Becheanu, nu a reusit sa termine etapa de la Patinis, acesta abandonand pe a doua urcare de concurs in urma unei iesiri in decor.

 

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza în Coasta se va desfasura in weekendul 18-19 iunie pe spectaculosul traseu spre Poiana Brasov.

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Centrul Medical Natisan, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.