Trofeul Paltinis marcheaza startul echipei Shark Racing in Campionatul National de Viteza in Coasta 2016

Revenit in Campionatul National de Viteza in Coasta dupa o absenta de 4 ani, Trofeul Paltinis se va desfasura in perioada 21-22 mai si a pregatit concurentilor un traseu in lungime de 4.7 kilometri, cu o diferenta de altitudine de 265m intre linia de start si cea de sosire. 

 

Celebra urcare spre Paltinis, cea mai inalta (1442m) si mai veche (1894) statiune montana din Romania, va reprezenta pentru echipa Shark Racing startul in sezonul competitional 2016 al Campionatului National de Viteza in Coasta.

Gabriel Ene 2016

Echipa va alinia la startul celei de-a doua etape a campionatului doua modele Honda Civic Type-R, la fel ca si anul precedent. Noutatea o reprezinta insa prezenta debutantului Ionut BECHEANU, care se afla la prima sa participare in Campionatul National de Viteza in Coasta.

 

Cea de-a doua masina va fi pilotata, ca si anul trecut, de Gabriel Laurentiu ENE, cel care reusea sa isi treaca in cont titlul de campion al clasei H3, la finalul sezonului 2015.

Ma bucura foarte mult faptul ca vom fi prezenti la Sibiu. Anul acesta echipei nostre i se alatura un nou membru in persoana lui Ionut BECHEANU, caruia vreau sa ii urez si pe aceasta cale bun venit. Este un tanar debutant si va pilota, la fel ca si mine, un model Honda Civic Type-R. Speram sa se acomodeze cat mai repede cu masina si cu viteza in coasta. Am avut o pauza competitionala un pic mai lunga decat ne asteptam si din pacate nu am putut fi prezenti la prima etapa a campionatului. Trofeul Paltinis este o etapa noua pentru mine, daca pot spune asa, pentru ca in 2012 eu nu am participat aici. Insa, este adevarat ca traseul nu imi este necunoscut deoarece sunt familiarizat cu acesta de la Raliul Sibiului, acesta fiind parte a uneia dintre probele specialele ale etapei. Chiar si asa ritmul de concurs este mult mai ridicat, masina de concurs este alta si abordarea va trebui sa fie cu totul diferita.” declara Gabriel ENE.

 

Shark Racing beneficiaza de sprijinul Centrul Medical Natisan, sgmarket.ro, House of Cookies, Serus, Ideal Media Advertising si RallyTube pe intreaga durata a sezonului competitional 2016.