Victorie la grupa A şi clasare în Top 10 pentru István Soós la revenirea în campionat

Caravana Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Total a fost prezentă în perioada 31 iulie – 1 august la Râşnov, cu ocazia etapei cu numărul trei din acest sezon, marcând totodată şi recordul piloţilor înscrişi din 2020 în acest  campionat, numărul acestora fiind de 88, printre aceste nume fiind şi braşoveanul István Soós, cel care a revenit după absenţa de la Cheile Grădiştei şi Reşiţa.

Cu un nou material de concurs şi fără teste efectuate înaintea acestei etape, István a plecat cu obiectivul de a reintra în ritmul din competiţii şi de a se acomoda cu modelul Mitsubishi Lancer Evo 9, reuşind să îşi îmbunătăţească timpul după aproape fiecare urcare, marcând timpii de referinţă sâmbătă, fiind cel mai rapid pilot din cadrul grupei A în urma celor două manşe de concurs, reuşind astfel să se impună la grupă şi să ocupe locul 9 în Clasamentul General Open.

 

“Eram nerăbdător să iau startul cu noua mașină pentru a vedea cum mă acomodez cu ea. A fost mai mult decât un test, care s-a terminat cu un rezultat peste aşteptările mele. Mașina  s-a comportat excepţional, a funcţionat perfect şi mi-a adus un loc pe podium. Felicitări tuturor concurenților! Le mulţumesc tuturor pentru experienţa frumoasă de la Râșnov şi aştept cu nerăbdare să ne revedem la etapa din octombrie, cea de la Poiana Braşov”, a declarat István la finalul etapei de la Râşnov.

 

În sezonul 2020, István Soós este susţinut de către partenerii: Cartier Coresi , CinemaOne şi BMF Grup.