Invitatie conferinta de presa Trofeul Valea Uzului – Dărmănești

Miercuri, 5 august, ora 12.00, va avea loc la sediul Primăriei Dărmănești, conferinta de presa premergatoare etapei de viteză în coastă 2, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești. Primarul Orasului Dărmănești, Constantin TOMA, alături de Adrian RĂSPOPA, organizatorul Trofeului Valea Uzului – Dărmănești vor vorbi despre importanta acestei competitii pe plan local, dar si despre evolutia acestui proiect ca un mod de a ridica zona din punct de vedere turistic.

Cu doar 4 zile înainte de startul etapei avem aproximativ 40 de mașini înscrise la start, fapt care nu poate decât să mă bucure, feedback-ul sportivilor fiind extrem de pozitiv. Am reușit să venim în întâmpinarea sportivilor cu un pachet de beneficii foarte bun, consider eu, precum taxa zero de înscriere și un preț preferențial de cazare. Îmi doresc să avem parte de un eveniment fără incidente și care să crească de la an la an.” declara Adrian RĂSPOPA.

 

Sperăm ca acest eveniment în premieră să fie începutul unui bun parteneriat și în acest fel să reușim să punem în valoare superbul peisaj din zona Dărmănești cu împrejurimile din jurul barajului Valea Uzului. Trofeul Valea Uzului reprezintă un eveniment important pentru regiunea noastră și ne dorim să îl transformăm într-un eveniment major pentru zona Dărmănești.” declara Constantin TOMA, primarul  Orașului Dărmănești.

 

ACS Rally Spirit va organiza în acest an, în premieră, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești, în perioada 7-8 august 2020. Întrecerea contează ca etapa a cincea in Campionatul Național de Viteză în Coastă 2. 

 

Partenerul principal al competiției este Primăria Orașului Dărmănești din județul Bacău, care va asigura tot sprijinul necesar organizatorului Adrian RĂSPOPA, președintele ACS Rally Spirit.

 

Trofeul Valea Uzului – Dărmănești este un eveniment organizat de ACS Rally Spirit sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și este susținut de Primăria Orașului Dărmănești, urmand a avea loc în perioada 7-8 august 2020.  

 

Parteneri oficiali: Primăria Orașului Dărmănești.

Parteneri principali: Richter Haus.

Parteneri: Fundația Pădurea de Mâine, Hotel Perla, Jidvei.

Parteneri media: Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, MotorsportNews.ro.