Drift Grand Prix la Palatul Parlamentului

Revine driftul la Palatul Parlamentului.

 

Primul eveniment de drift programat a se desfasura la Palatul Parlamentului, in perioada 23-25 septembrie, a fost anulat si trebuia sa conteze in campionatul de drift intern GTT Drift Series si in campionatul european de drift King of Europe. Singurele explicatii care au dus la anularea evenimentului au fost oferite de Gabriel Onofrei presedintele Asociatiei Romane de Drift, insa organizatorii Bucharest GP nu au oferit niciun detaliu.

 

In perioada 21-23 octombrie se anunta un nou eveniment de drift in fata Palatului Parlamentului ce va fi organizat tot de Bucharest GP, alaturi de A.R.T.A., 4tuning si Drift Allstars European Series. La eveniment si-au anuntat prezenta James Deane (campionul Drift Allstars European Series din acest an), Nigel Colfer (vicecampion Drift Allstars European Series in acest an), Alan Sinnot (campion in Irlanda in 2011), Phil Morrison (campion in Marea Britanie in 2010),  Pawel Trela (campion in Polonia), Maciej Bochenek (campion in Polonia in 2010).

 

Cu ocazia celei de-a doua etape din campionatul Drift Allstars European Series, fanii driftului din Romania s-au putut bucura de o galerie foto de exceptie marca Gabi Tomescu prezent la acel eveniment, castigat de James Deane cel care va fi prezent si la Bucuresti.

 

Nu vor lipsi nici pilotii romani de la acest eveniment, Calin Ciortan, Dobre Nicolae, Marius “KNS” Mitrache, Iulian “JUMI” Jumuga, Cristi “Mouse” Vasile, Garda Rares si Ciulean Alexandru, confirmand deja prezenta.

 

Expozitie cu cele mai tunate masini din Romania

 

Cu ocazia Drift Grand Prix of Romania, tuning-ul revine in prim plan. O portie masiva de 4TuningFestival este pusa la dispozitia tuturor pasionatilor de tuning. Cele mai frumoase si spectaculoase masini vor fi premiate pe categorii specifice. La eveniment vor fi prezente si firme de tuning, reprezentante auto si firme de accesorii si piese.

 

In centrul Bucurestiului, unde driftul si tuningul isi dau intalnire, se anunta si Finala Nationala a Campionatului National de Car Audio. Vor fi prezente cele mai puternice sisteme de sunet pe masini din Romania, unele dintre ele depasind fara efort 155 de decibeli (un avion supersonic la decolare atinge “doar” 127 de decibeli!) Se vor alege Campionii Nationali, iar batalia pentru Recordul National Absolut se va da acolo, in ochii publicului si sub obiectivele mass media.

 

Pretul unui bilet de intrare incepe de la 10 lei/persoana fiind disponibile si abonamente pentru toata perioada precum si bilete VIP cu acces in padoc.

 

 

One thought on “Drift Grand Prix la Palatul Parlamentului”

Comments are closed.