Drifterii au invadat Iasiul – prima zi a etapei I CND

Campionatul National de Drift 2011 a debutat in acest weekend la Iasi, consumandu-se prima zi, de acomodare cu circuitul si antrenamente. Spectacolul a fost oferit de aproximativ 35 de piloti, veniti din toate colturile tarii. Multi piloti deja consacrati si-au prezentat fie noua masina, fie noua grafica sau noile setup-uri. Evenimentul are loc la Carrefour ERA, organizat de FRD si Old School Motorsport Iasi.

Calin Ciortan a pilotat un BMW E46 M3, Sorin Ene HAI si Razvan Fratianu LKN si-au etalat noua grafica pe circuit, Alex Ciulean “Ciuli” a venit cu un Nissan S13, masina sa – un Skyline, nefiind gata inca, Gabi Onofrei a inceput sa simta cei aproape 600CP ai noii sale Silvia S15, iar Traian Buse – campionul en-titre – a venit cu fostul BMW E30 a lui Sorin Ene.

In premiera am avut si un pilot de numai 16 ani – Iulian Jumuga, insotit de Marius Mitrache KNS – copilot si instructor – si tatal sau Augustin – “driferul” care “piloteaza” un cap tractor de TIR – pe un BMW E36 de 2.5litri.

Mai departe las fotografiile sa vorbeasca, urmeaza ca maine, 20 martie, sa transmitem livetext tot ce se intampla pe circuit.

[nggallery id=135]

3 thoughts on “Drifterii au invadat Iasiul – prima zi a etapei I CND”

  1. Inteleg ca exista rivalitate , dar vad ca pt noi romanii rivalitatea nu este egala cu spiritul de competitie, ci este egala cu ura si repingere , etc….. De ce daca ati postat poze si ati mai pus si titlu "Drifterii au invadat iasul" , nu ati pus fotografii cu toti drifterii sau incazul in care nu ati avut "spatiu" trebuia sa puneti doar campionii, adica primi trei si nu restul, am impresia ca la aceasta etapa, chiar daca jurizarea a fost facuta super corect si jos palaria pt asta, uni debutanti au fost cam respinsi , cea ce mie nu mi se pare corect …. Va rog sa nu imi luat in nume de rau acest mesaj, eu am apreciat foarte mut acest eveniment, dar eu pe langa faptul ca am fost spectator , am fost atent si la detaliile pe care nu s-a pus baza cel puntin la debutanti, Va multumesc !!!!!

    1. In primul rand pozele si gestionarea acestora ne apartin in totalitate, precum si alegerea lor pentru diferitele articole in functie de cum consideram. Acum discutand despre debutanti daca ai fi vazut articolul anterior acestuia cu Ursul Turbo pregatit de Audio Class Team ai fi vazut ca acordam atentie si debutantilor, este si normal ca intr-o competitie sa acordam atentie pilotilor consacrati, a fost vreun debutant in optimi cumva?

  2. Octav cu Nissan-ul S13 negru din Iasi a fost debutant in optimi, insa el se dadea si fff. bine fata de ceilalti debutanti.

Comments are closed.