Formula Drift etapa de la Atlanta

Astazi si maine va avea loc cea de-a doua etapa din campionatul american de drift Formula Drift si, asa cum ne-au obisnuit organizatorii, etapa va fi din nou transmisa in direct pe internet astfel toti fanii driftului vor putea vedea in timp real cum vor decurge lucrurile acolo.

 

Etapa are si o semnificatie mai aparte, pentru organizatori in special, deoarece reprezinta locul unde a inceput totul, in urma cu 8 ani. Cu siguranta orice pilot isi doreste sa castige macar o data in Atlanta, asa ca vom avea din nou parte de battle-uri incendiare.

 

Vaughn Gittin Jr. este probabil cel mai “flamand” pilot dupa victorie, mai ales dupa ce in prima etapa a sezonului nu a reusit calificarea in top 32, precum si faptul ca el nu a reusit sa castige in Atlanta, anul trecut pierzand duelul in favoarea lui Daijiro Yoshihara. Justin Pawlak vine dupa o victorie in etapa precedenta din Long Beach si cu siguranta va dori sa simta din nou gustul dulce al victoriei. Nu trebuie sa il uitam nici pe Chris Forsberg campion in 2009, castigator al acestei etape in 2009 si locul 3 anul trecut.  

 

Transmisiile vor avea urmatorul program – ora Romaniei

 

Vineri 6 mai:

22:00 – 23:00 – Antrenamente (Grup 1)

23:00 – 0:00 – Antrenamente (Grup 1)

0:00 – 03:00 – Calificari – start in ordine inversa in functie de timpii obtinuti in calificari

 

Sambata 7 mai:

23.00 – 01.00 – Top 32 calificari in top 16

02.30 Top 16 – Finala

 

Transmisiile vor putea fi urmarite aici

 

Lista pilotilor inscrisi