Bonefis – Consani, echipa oficiala Renault Sport in ERC

Printr-un comunicat postat pe siteul personal al lui Germain Bonnefis, tanarul pilot francez a anuntat astazi faptul ca, alaturi de copilotul Olivier Fournier va forma echipa oficiala Renault Sport impreuna cu Robert Consani si Thibaut Gorczyca, obiectivul stabilit fiind titlul la categoria Production, atat la piloti cat si pe echipe.

 

Cele doua echipaje vor concura in sapte raliuri pe asfalt in cadrul Campionatului European de Raliuri in 2013, la bordul celui mai performant model de raliuri din acest moment al celor de la Renault Sport, Megane RS N4. Robert Consani este campionul en-titre al sezonului 2012 al IRC, acesta clasandu-se si pe locul secund  in intrecerea rezervata automobilelor cu 2 roti motrice de anul trecut.

Renault_Megane_RS_N4

Germain Bonnefis este campionul en-titre al Frantei in campionatul de macadam si castigator al trofeului Peugeot 207 in 2011 si a avut ocazia pana in prezent sa concureze de cateva ori pe Renault Clio R3. Prima etapa pentru cele doua echipaje Renault Sport va fi in Spania la Raliul Islas Canarias El Corte Inglés, programat intre 21-23 martie.

 

Calendarul complet al echipei este urmatorul:

 

21-23 mars – Rally Islas Canarias El Corte Inglés 
16-18 mai – Tour de Corse 
27-29 juin – GEKO Ypres Rally 
30 août-1er septembre – Barum Czech Rally Zlín 
26-28 septembre – Croatia Rally 
10-12 octobre – Rallye Sanremo 
7-9 novembre – Rallye International du Valais