Miscari de trupe in IRC

Echipa Peugeot Marea Britanie si-a prezentat noul pilot care va alerga in 2011 pe modelul 207 S2000. Britanicul Guy Wilks dublu campion de raliuri al Marii Britanii, va alerga un sezon complet pentru Peugeot.

Sunt foarte emotionat sa fac parte din echipa Peugeot Marea Britanie in sezonul 2011. Pentru mine a fost o decizie dificila pe care a trebuit sa o iau si sa plec de la echipa Skoda Marea Britanie, dar oportunitatea de a veni in cadrul echipei Peugeot Marea Britanie care beneficiaza si de suportul celor de la Kronos a fost una prea mare sa pot sa ii rezist. Sunt foarte motivat pentru noul sezon care urmeaza in IRC.” a declarat Guy Wilks.   

Locul ramas vacant odata cu plecarea lui Guy Wilks echipa Skoda Marea Britanie va fi ocupat in sezonul 2011 de catre Andreas Mikkelsen care a terminat pe locul sapte in clasamentul general din IRC la volanul unui Ford Fiesta S2000 din cadrul echipei M-Sport. La cei doar 21 de ani Mikkelsen este privit ca una dintre cele mai stralucite perspective din raliuri, demonstrandu-si potentialul in Raliul Scotiei unde a terminat pe pozitia a doua si prin castigarea in Raliul Ciprului a Golden Stage-ului.

Sunt foarte bucuros ca am fost intrebat daca vreau sa fac parte din familia Skoda si ca cei de la Skoda Marea Britanie mi-au oferit aceasta sansa pentru noul sezon 2011. Este un pas important pentru cariera mea in raliuri unde voi beneficia de experienta celor de la Skoda Motorsport. Obiectivul meu pentru sezonul 2011 este sa castig campionatul.” a declarat Mikkelsen la prezentarea oficiala care a avut loc la dealer-ul Skoda din Cardiff, White Dove Motor Group.