Neuville si Mikkelsen colegi in 2012

 

 

O informatie credibila sau doar inca un zvon? In parcul de service de la Raliul Ciprului doar despre asta s-a vorbit. Andreas Mikkelsen si Thierry Neuville ar putea deveni colegi din sezonul urmator sub culorile echipei Skoda, urmand sa concureze tot in IRC. De asemeni, la bursa zvonurilor se discuta si despre un program alaturi de cei de la VW, care include teste pentru dezvoltarea noului Polo R WRC.

 

 

Grupul PSA nu poate sau nu-si doreste sa-i propuna tanarului belgian un program atractiv pe masura valorii sale, lucru de inteles daca tinem cont de faptul ca Peugeot 207 va fi inlocuit cu noul model 208 a carui versiune de competitii inca nu a fost finalizata. Lucrurile par incalcite pentru Thierry, avantajoase pe de o parte pentru ca poate pleca din curta PSA. Totodata el trebuie sa gaseasca o metoda de a rasplati increderea celor de la Peugeot, fara de care Neuville nu ar fi ajuns la acest nivel in ultimii doi ani.

 

Din partea filialei belgiene a celor de la Peugeot se simte ca deja se pregatesc sa anunte finalul unei colaborari fructuoase. ” Prin victoria din Golden Stage, Thierry Neuville a dovedit inca odata ca este un pilot complet. Filiala Peugeot Belgia-Luxembourg este mandra ca a participat la procesul sau de acumulare a acestor abilitati deosebite.” a subliniat Adelheid Terryn – director de comunicare.