SATA Rallye Açores 2010

Echipa de uzina Skoda si restul actorilor principali din IRC si-au confirmat prezenta la Raliul SATA Acores care se va desfasura in perioada 15-19 iulie 2010.

Dintre toti, campionul IRC, Kris Meeke , cu al sau Peugeot 207 S 2000 va oferi o lupta stransa , dar va avea si un usor avantaj castigat in editia de anul trecut al acestui raliu, cand viteza superioara a fost suficienta pentru a se impune .

Pilotii portughezi Bruno Magalhães si Bernardo Sousa vor avea un cuvant de spus la acest raliu si vor profita de faptul ca sunt familiarizati cu probele speciale, putand sa-i surprinda pe pilotii straini care vor concura in Raliul Azores.

La volanul unui Ford Fiesta S 2000 , Andreas Mikkelsen va conduce un grup de tineri piloti care vor da culoare acestui eveniment, alaturi de pilotii Proton , prezenti pentru prima oara la acest raliu. Echipa Proton a semnat un acord cu organizatorii raliului pentru a li se permite o sesiune de teste inaintea startului oficial, masinile lor aflandu-se in faza finala de dezvoltare. Echipa Proton este alcatuita din fostul pilot din WRC Chris Atkinson, Alister McRae si Tom Cave, care pot fi regasiti si pe lista echipajelor inscrise pentru Raliul Azores .

Programul complet al Raliului Azores

Mai multe informatii puteti gasi pe siteul oficial al Raliului Azores

*foto Proba Superspeciala