Toni Gardemeister prezent la 8 etape in IRC

Toni Gardemeister va reveni in Intercontinental Rally Challenge in Raliul Insulelor Canare El Corte Ingles, aceasta fiind prima etapa la care pilotul finlandez va lua parte in acest sezon, cu Skoda Fabia Super2000.

Gardemeister, care a format un parteneriat cu firma de pneuri Hankook, este unul din pilotii prezenti constant la Raliul Monte Carlo in ultimii ani, dar confirmarea prezentei in 8 etape din IRC reprezinta cea mai lunga participare in aceasta competitie.

Skoda este o masina cu o evolutie buna in IRC, iar pneurile Hankook si-au dovedit eficienta in ultimii ani pe aceste etape, deci sunt foarte incantat de realizarile noastre, a afirmat pilotul in varsta de 35 de ani, care-l va avea navigator pe Tapio Suominen. “Pilotand in trecut pentru Skoda, stiu ca masina va fi buna si astept cu nerabdare sa testez masina inainte de prima etapa din IRC”.

Gardemeister a participat la competitii internationale inca din 1996, pilotand pentru mai multe echipe de uzina, incluzand Skoda, dar si echipa M-Sport Ford. Fiind foarte bine cotat, pilotul finalandez are o mare experienta atat de probele de asfalt cat si de macadam.

Mai jos puteti regasi calendarul lui Gardemeister pentru sezonul 2011 din IRC:

Raliul Islas Canarias El Corte Inglés (14-16 Aprilie)
Raliul Tour de Corse (13-15 Mai)
Raliul Prime Yalta (2-4 Iunie)
Raliul Geko Ypres (23-25 Iulie)
Raliul Barum Zlín (26-28 August)
Raliul Mecsek (9-11 Septembrie)
Raliul San Remo (22-24 Septembrie)
Raliul Scotiei RACMSA (14-16 Octombrie)