CUPA FRAS – DUNLOP la karting la “Neatza cu Razvan si Dani”

Norris Mageanu, reprezentantul Hatters Motorsport, organizatorul primei editii a Cupei FRAS-Dunlop la karting, si Andrei Oprea (13 ani), cel care va concura, pentru CRG Racing Team Romania la Clasa KF3, vor vorbi maine, in emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani”, difuzata de Antena 1, despre competitia care se va desfasura in weekend pe circuitul AMCKART.

Andrei Oprea, cel care se afla la primul sau sezon in karting, va aduce in studio si kartul sau CRG, dotat cu un motor maxter de 25 de cai, care permite o viteza maxima de 105 km/h. Trebuie spus ca spectatorii care vor asista la Cupa FRAS-Dunlop la karting vor putea vedea la lucru si bolizi care ating suta de km la ora in mai putin de 3 secunde si care, pe palierele de viteza ale circuitului de la Tunari, vor avea o viteza de aproape 150 de km la ora.

Cupa FRAS-Dunlop la karting debuteaza vineri 2 iulie, cu antrenamentele libere. Sambata, 3 iulie, se vor desfasura verificarile tehnice, antrenamentele necronometrate, calificarile si mansele prefinale, iar duminica 4 iulie, in ziua finala, care debuteaza la ora 9:00, mansele finale ale competitiei. Pe lista preliminara de inscrieri figurau deja 61 de piloti, dar este de asteptat ca numarul acestora sa creasca pana la finalul zilei de maine.

O alta tema fierbinte

Fara indoiala, pe langa Cupa FRAS- Dunlop, Dani Otil si invitatii sai vor vorbi si despre performanta reusita astazi, la Portimao, de Robert Visoiu, cel care a ocupat locul secund in prima sedinta de calificari pentru prima etapa din WSK World Series la clasa KF3. Romanul l-a invins pe castigatorul de anul trecut al WSK European Series, Max Verstappen, fiind devansat doar de un alt pilot de la Morsicani Racing, Damiano Fioravanti. Este cea mai buna performanta a unui pilot roman in intrecerile de karting si, fara indoiala, asteptam ca Robert sa confirme si in zilele urmatoare acest rezultat.

Prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting este al treilea eveniment organizat in 2010 de Hatters Motorsport, dupa Raliul Argesului si Muscel Racing Contest, competitii incluse in Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Partenerii evenimentului sunt Dunlop, Seat prin Avia Motors, Mobil 1 prin Lubexpert, Conarg Real Estate, Muller, in timp ce partenerii media sunt Motorsport Expres, Motorsportnews.ro ,autorally.ro, 4tuning.ro.

One thought on “CUPA FRAS – DUNLOP la karting la “Neatza cu Razvan si Dani””

  1. bravo andrei, multa bafta in continuare si sa fii cel mai bun, sa ajungi acolo unde vrei.

Comments are closed.