Campionatul National de Karting – multi invitati si surprize in weekend la Amckart

In perioada 25-26 septembrie 2010, circuitul AMCKART, situat pe Soseaua de centura Bucuresti nr.5A, va gazdui etapa a doua a Campionatului National de Karting Dunlop 2010. Succesul inregistrat de runda inaugurala, derulata la inceputul lunii la Arad, nu a ramas fara urmari, organizatorul, Hatters Motorsport, anticipand, pe baza cererilor de inscriere primite pana acum, ca numarul participantilor va depasi cifra de 60 consemnata la etapa intai.

In plus, pe langa partenerii deja obisnuiti ai CNKD 2010 (Conarg Real Estate, Dunlop, Seat, Muller, Austral si Kid Kart), la ultimele doua etape intrecerea se va bucura si de sprijinul Racing Nick si SKN. Implicate deja in motorsportul nostru, cele doua companii si-au anuntat interesul de a sustine tinerele talente care participa in campionatul intern si vor oferi premii substantiale participantilor dar si suport tehnic organizatorului.

Nu in ultimul rand, trebuie subliniat ca pentru sezonul 2011 al Campionatului National de Karting, CRG Romania cu concursul CRG Italia , va pune la dispozitie , gratuit, in baza unui contract, pilotului castigator al clasei National 60 al editiei 2010 a Campionatului un kart complet (sasiu CRG + motor ) pentru a participa in CNK , editia 2011 la clasa MINI. Kartul va fi pregatit special de departamentul de competitii al CRG Italia , urmand ca detaliile participarii in CNK – 2011 sa fie stabilite, in urma unui contract cu pilotul respectiv.

Ziua de sambata, 25 septembrie, nu va fi dedicata numai concursului ci si surprizelor si distractiei. Se pregatesc din nou echipe formate din piloti de raliu, VIP-uri si membri ai presei care sa participe la o cursa de anduranta.

Campionatul National de Karting Dunlop 2010 este organizat de Hatters Motorsport, sustinut de  Federatia Romana de Automobilism Sportiv si de partenerii Dunlop, Conarg Real Estate, Seat, Austral, Muller, Kid Kart, Racing Nick si SKN.