Publicitate

Dincolo de intrecerile incluse in programul oficial al primei editii a Cupei FRAS- Dunlop, competitie care a adunat la start 66 de piloti, fanii kartingului prezenti sambata 3 iulie pe circuitul AMCKART au putut asista si la o competitie nonconformista, Cupa VIP.

CUPA VIP la karting este o competitie de viteza, anduranta si strategie. Echipele au fost formate din 4 sau 5 membri, care erau obligati sa iasa de cel putin 2 ori pe pista fiecare. Ordinea in care componentii fiecarui team au iesit pe pista si strategia de realimentare au fost stabilite de catre liderul echipei.

La startul CUPEI VIP s-au aliniat 7 echipe. Este vorba de echipa “Pilotilor” (Vali Porcisteanu, Adrian Grigore, Dan Necula jr. , Dragos Dinu), cea a „Copilotilor” (Dan Dobre, Gabi Lazar, Traian Pavel, George Cretu), „Echipa de aur” (Monica Iagar, Monica Rosu, Otilia Badescu, Corina Ungureanu), „Echipa Hatters” (Aurelian Andronache, Florin Pelmus, Alex Nicula, Ionut Mageanu), „Echipa National” (Alina Bunica, Diana Oprea, Adelina Pestritu, Emanuel Ilina), „Echipa organizare” (Vlad Marinescu, Andrei Rusu, Mihai Stana, Ionut Badulescu, Andrei Precup) si „Presa” (Vali Serban, Razvan Pisoschi, Bogdan Ivănuş, Alin Pencu ).

Echipa National a produs marea surpriza a calificarilor, obtinand cel mai bun timp. Din pacate insa, vremea nu a mai tinut apoi cu concurentii, competitia incheindu-se dupa numai 7 tururi, din pricina ploii. Victoria a revenit echipei organizatorilor, care a fost urmata de cea a pilotilor.

Rezultatele au contat insa mai putin. Si daca pilotii din CNRD si CNVCD au profitat de cursa pentru a se relaxa, iar copilotii au tinut sa le arate colegilor ca au stofa si la volan, fara indoiala, cea mai placuta experienta au trait-o Monica Iagar, Monica Rosu, Otilia Badescu, Corina Ungureanu, Diana Oprea sau Adelina Pestritu. „Este incredibil ce senzatii simti la volanul acestor mici bolizi. Ma dor mainile deja, desi n-am facut decat cateva tururi, insa a meritat”, a spus zambind, Adelina Pestritu. La fel de incantate erau si celelalte fete, care au primit sfaturi pretioase de la Alina Bunica, fosta vicecampioana nationala in karting.

Partenerii Cupei FRAS-Dunlop sunt Dunlop, Seat, Mobil 1 prin Lubexpert, Conarg Real Estate, Muller, in timp ce partenerii media sunt Motorsport Expres, Motorsportnews.ro ,autorally.ro, 4tuning.ro.

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro