45 de concurenti se dueleaza la Promo Rally 2

Interesul se mentine la cote ridicate si pentru etapa a doua din mini-campionatul Promo Rally Brasov, destinat pilotilor amatori, locurile disponibile fiind completate, la fel ca si in cazul etapei pilot, inainte de data limita a inscrierilor. Astfel, 45 de amatori se vor lupta pentru cele trei clasamente, alaturi de cativa piloti profesionisti, care vor evolua demonstrativ, intre care si pilotii CNVC Dunlop Alex Mirea, Robert Barabas si Vlad Teodor.

 

In echipa sustinatorilor proiectului Promo Rally, initiat de clubul brasovean Auto Blic, a intrat si Danny Ungur, pilot CNR Dunlop si instructor de conducere si pilotaj. Clujeanul, care are in palmares titlul de campion al grupei N in CNR in 2004, va fi prezent la Brasov, pentru a-i evalua, dar si pentru a-i incuraja pe participantii la Promo Rally 2. Mai mult decat atat, carismaticul Danny a anuntat ca il va selecta pe cel mai promitator si mai motivat dintre concurenti pentru un program de coaching in cadrul scolii sale Danny Ungur Racing.

 

Concurentii il pot contacta pe Danny Ungur in timpul concursului, dar si in zilele premergatoare, prin trimiterea unei scrisori de intentie pe e-mail la [email protected], prin care isi expun intentia si motivatia pentru care isi doresc sa faca parte din programul de rallycoaching Danny Ungur Racing.

mfYWb0X

Sustinerea lui Ungur se adauga la feedback-ul deja foarte puternic primit de proiectul Promo Rally Brasov, la care s-au alaturat nume importante ale pilotajului si conducerii defensive din Romania. Astfel, cei trei castigatori de clasa, la finalul campionatului, vor primi un curs de pilotaj la scolile Napoca Rally Academy, Giri Rally School si Stefan Vasile Hobby Sport, iar castigatorul clasei mezine, R1 (propulsoare sub 1600 cmc) va debuta chiar in competitiile oficiale, cu o masina Suzuki, pusa la dispozitie de Sibiu Rally Team. Acesta nu va avea de platit nici taxa de inscriere, un cadou din partea clubului Auto Blic.

 

Etapa a doua a Promo Rally Brasov este programata sa se desfasoare duminica, 13 decembrie, cu mansele de concurs incepand cu orele 12:00, in aceeasi locatie, de pe fostul Stadion Municipal din Brasov, langa statia RAT de pe Calea Fagarasului.

 

Promo Rally este sustinut de Pro-X, partenerul oficial Auto Blic in sezonul 2016, de partenerul tehnic Cyclon Motorsport si organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Scolar Brasovia, al Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov, al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, al firmei de ambulanta privata Apel One Med Brasov, al Serviciului Rutier al Politiei Brasov si al Politiei Locale Brasov. Competitia se desfasoara sub egida Asociatiei Judetene de Automobilism Sportiv Brasov si sub tutela Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.