Scrisoare deschisa catre FRAS, adresata de organizatorul Raliului Moldovei

ACS Rally Spirit Onesti

Astazi, 07.12.2015, am primit pe adresa redactiei o scrisoare, care face referinta la contestatia organizatorului Raliului Moldovei, adresata de catre Adrian RASPOPA, Presedinte ACS Rally Spirit Onesti, Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si pe care v-o redam in intergalitate in cele ce urmeaza:

 

Nr.    327/ 07.12.2015

Catre:

FEDERATIA ROMANA DE AUTOMOBILISM SPORTIV

In atentia:

D-lui Norris Mageanu, Presedinte

Referitor la:

Hotararea Consiliului Federal nr. 14/19 noiembrie 2015

Hotararea Comisei de Apel nr. 2/3 decembrie 2015

 

Stimate Domnule Presedinte,

 

In spiritul comunicarii transparente care fundamenteza relatia dintre organizatorul Raliului Moldovei – ACS RALLY SPIRIT – si comunitatea locala, acestia din urma (Primaria Moinesti, Primaria Magiresti) au fost informati de catre ACS RALLY SPIRIT cu privire la Hotararea Consiliului Federal nr. 14/19 noiembrie 2015, care scotea Raliul Moldovei Moinesti in afara Campionatului National de Raliuri Dunlop 2016.

 

Aceasta hotarare luata cu incalcarea Regulamentului CNRD in vigoare, a prejudiciat grav credibilitatea ACS RALLY SPIRIT in relatia cu sustinatorii financiari si logistici ai Raliului Moldovei. In scopul reabilitarii imaginii ACS RALLY SPIRIT in aceasta relatie fara a aduce atingeri credibilitatii deciziilor FRAS, va rugam sa elaborati si sa emiteti pana la data de 18 decembrie 2015, un document care sa justifice si sa clarifice decizia FRAS, precum si revenirea asupra acestei decizii.

 

Cu stimă,

Presedinte ACS Rally Spirit Onesti         

Adrian RASPOPA