Auto Italia începe campania AlfaDays – O lună de discounturi pentru modelele Alfa Romeo

 

În luna mai, importatorul Auto Italia începe campania de discount pentru modelele producătorului italian Alfa Romeo. Toată luna mai, gama de modele Alfa Romeo Stelvio, Giulia și Giulietta vor avea prețuri preferențiale, cu discounturi începând de la 20%.

 

Pasionații și nu numai sunt așteptați în săptămâna 7-13 mai la dealerul nostru, Mit Motors, din Sos. București-Ploiești nr. 40 (lângă Mall Băneasa), pentru a testa cele 3 modele Stelvio, Giulia și Giulietta.

 

Sesiunile de test drive vor avea loc cu o programare prealabilă, și cu asistența personalului specializat Alfa Romeo. Astfel, clienții vor avea parte de o experiență în care vor putea simți plăcerea condusului autentic. Sportivitatea modelelor Alfa Romeo va fi evidențiată pentru fiecare pasionat în parte.

 

“Ne-a plăcut apetitul românilor pentru mini vacanțele de weekend, și ne dorim să venim în întâmpinarea lor cu modele puternice, unde măiestria inginerilor italieni și a designului exclusivist, reprezintă întocmai motto-ul brandului – Mecanica emoției. Astfel, prețurile pe care

 

le vom comunica în această perioadă sunt menite să se adapteze diferitelor bugete, tocmai pentru a-i ajuta pe clienții noștrii să se bucure de vară din plin. Fie că aleg litoralul românesc, o escapadă la munte sau chiar o excursie în străinătate, condusul va fi o adevărată plăcere pentru cei se se vor afla la bordul unui model Alfa Romeo, un brand care emană sportivitate prin fiecare sunet al motorului” – declară Dl. Narcis Ghiță,CEO Auto Italia.

 

AutoItalia dorește ca prin sesiunea de Test Drive programată în săptămâna 7-13 mai, ca parte a campaniei Alfa Days, să ofere clienților posibilitatea de a descoperi și de a cunoaște mai bine modelele Alfa Romeo.