Campania AI STOFA DE PILOT ? DOVEDESTE ! la final

Campania AI STOFA DE PILOT?DOVEDESTE! initiata de P&P importatorul lubrifiantilor MOTUL in Romania, s-a incheiat cu evenimentul desfasurat duminica la Constanta in parteneriat cu Nippon Car Center.

Finalistii campaniei au avut la dispozitie 3 masini Mitsubishi (Colt, Lancer Evolution 10 si Lancer Sportback) pentru a-si demonstra abilitatiile pe un traseu configurat de pilotul Paul Andronic care le-a oferit acestora si sfaturi de pilotaj. Concurentii au trebuit sa infrunte, pe langa emotiile si tensiunea concursului si temperatura deosebit de mare. Mansele de concurs s-au desfasurat de-a lungul intregii zile, castigatorul fiind desemnat in urma cumularii timpilor obtinuti in cele trei probe.

Pe parcursul zilei spectatorii au putut vedea demonstratiile pilotului Paul Andronic realizate cu masina sa, un Mitsubishi Lancer Evo 9 si testele realizate de pilotul Andreea Necula cu masinile participante la concurs.

Campania sustinuta de MOTUL si pilotul Paul Andronic a avut ca scop promovarea ideii de responsabilitate in trafic. Un adevarat pilot isi dovedeste maiestria pe circuit nu pe strada.

La finalul zilei de concurs, pilotul Paul Andronic s-a declarat multumit de evolutiile celor trei concurenti: « experienta m-a invatat ca este dificil sa urci intr-o masina pe care nu o cunosti si sa obtii performanta imediata. Azi am observat la cei trei finalisti ca pasiunea poate invinge acest obstacol. Viorel, Costin si Sorin, finalistii de azi, au realizat un spectacol frumos. Sper ca toti cei care au fost prezenti astazi au inteles ca viteza este buna pe circuit, iar in trafic, condusul responsabil poate evita multe evenimente rutiere. Impreuna cu MOTUL vom continua campaniile de acest fel pentru o popularizare cat mai mare a condusului responsabil. »

Castigatorul campaniei, Viorel Hanu a incercat sa-si ascunda emotiile dupa o lunga zi de concurs, declarand ca: « am incercat sa dovedesc ca pot realiza o mica performanta in materie de pilotat. Pentru mine a fost putin mai greu, fiind unul dintre soferii care nu incerca sa iasa in evidenta in trafic. Sunt inc   antat ca am putut lua lectii de la Paul Andronic, unul dintre pilotii importanti din motorsportul romanesc. »

Reprezentatul P&P, Paul Ghetler a vrut sa mentioneze ca: « MOTUL sustine performanta pe circuit tocmai pentru a atrage atentia ca circuitul este locul unde iti poti demonstra limitele. Intotdeauna vom fi alaturi de cei care isi doresc sa obtina performanta. »

Patricia Ivanescu – Revista Scooter Fun