Campania „Patania lui Iancu…”

O noua campanie care vine in sprijinul soferilor si-a facut aparitia odata cu startul lunii decembrie. In perioada 1 decembrie 2014 – 31 ianuarie 2015, 9695 desfasoara campania „Patania lui Iancu…”, campanie care doreste sa aduca la cunostinta conducatorilor auto ramani faptul ca patania lui Iancu poate fi si patania lor, iar daca nu vor avea card 9695 vacanta poate fi mult mai costisitoare.

banner 1

Campania se desfasoara in partenerit cu ProFM si Good Year, marele premiu al campaniei fiind un set de anvelope Good Year disponibile din reteaua Premio. Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti, acesta fiind anuntat in direct la radio ProFM in cadrul emisiunii Alarma ProFM in data de 3 februarie 2015. La tragerea la sorti, vor participa toti cei care in perioada de campanie vor achizitiona si activa un card 9695, de vacanta sau anual, respectand regulamentul de campanie disponibil pe www.9695.ro.

banner 2

Cardurile de asistenta rutiera sunt de trei tipuri Standard in valoare de 30 lei, Extra in valoare de 50 lei si Premium in valoare de 70 lei. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul campaniei.