Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross 29-30 iulie

45°17’00.1″N 25°01’43.3″E. Acestea sunt coordonatele deja cunoscute care vă vor aduce la platoul din cartierul Grui, pe DJ 732 C Câmpulung – Bughea de Jos (lângă fosta rampă de gunoi a municipiului). Pe arena naturală se vor confrunta alt fel de gladiatori, ai motoarelor cu mulți cai putere. Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung, va organiza, în zilele de 29 și 30 iulie 2017, cea a a III-a ediție a Cupei Câmpulung Muscel, contând pentru cea de a IV-a etapă a Campionatului Național de Rally Cross, sub egida FRAS.

După succesul deosebit avut în cele două etape organizate anul trecut,  organizatorii de la Clubul Sportiv Brothers Motor Sport previzionează pentru cele două zile de weekend un spectacol total datorită numărului și mai mare de competitori care și-au manifestat interesul de a se prezenta la startul de la Câmpulung, dar și datorită modificărilor de traseu. Iar ca totul să fie la cel mai înalt nivel, se anunță și o vreme numai bună.

 

Înscrierea participanților se face până în prima zi de competiție – 29 iulie, inclusiv. Spectatorii care vor fi prezenți pe platou sunt rugați să urmeze indicațiile organizatorilor pentru asigurarea securității lor fizice și pentru evitarea oricăror incidente nedorite. De asemenea, spectatorii și sportivii care vor veni pe DN 73, trebuie să ia în calcul cel puțin o jumătate de oră de întârziere din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului.

 

Parteneri ai Cupei Câmpulung Muscel la Rally Cross: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel,  Consiliul Județean Argeș,  Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria,  Pentarom!