Divas Rally 2012 – 2 zile de emotii si actiune

La startul Divas’ Rally, un eveniment organizat in parteneriat cu revista JOY in week-endul tocmai incheiat, s-au aliniat 46 de echipaje, dintre care zece formate dintr-o vedeta si o jurnalista. Printre vedetele aflat la start s-au numarat Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Roxana Vancea, Laura Cosoi si Simona Gherghe. Dupa doua zile pline de actiune, Diana Popister si Luiza Viezure, pe un Citroën C4 Coupe, au castigat editia a doua a competiei  Divas’ Rally.

 

A doua editie a Divas’ Rally, un eveniment de life style dedicat exclusiv femeilor care conduc modele Citroën, a inceput vineri, 2 noiembrie, cu o proba speciala de indemanare desfasurata in parcarea Bucuresti Mall Vitan. Sambata, in ziua a doua a competitiei, cele 46 de echipaje au avut de parcurs inca 6 probe de regularitate si doua probe speciale, care le-au solicitat intreaga atentie si indemanare la volan, pe traseul Bucuresti – Sinaia – Poiana Brasov – Brasov.

 

Alaturi de cele 36 de posesoare de modele Citroën au luat startul si zece echipaje speciale formate dintr-o vedeta – Dana Rogoz, castigatoarea din 2011, Andreea Ibacka,Simona Gherghe, Iuliana Luciu siRoxana Vancea, sustinute de colegii Razvan si Dani de la Neata,Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Madalina Draghici, Ioana Ginghina si Adina Galupa, plus o jurnalista de la una din publicatiile grupului Ringier, partener exclusiv al evenimentului.

Competitia de regularitate a fost extrem de disputata, iar dupa ceva mai mult de 200 kilometri de proba speciala s-a impus echipajul Diana Popister/Luiza Viezure, pe un Citroën C4 Coupe, echipaj care a adunat cele mai putine secunde de penalizare. „In primul rand am venit pentru distractie. Acum ca am castigat este si mai bine, mai ales ca toata lumea a luat competitia foarte in serios. A fost o experienta senzationala si cu siguranta voi participa si la editia viitoare pentru a-mi apara prima pozitie”, a spus Diana Popister, castigatoarea Divas Rally 2012. 

 

Podiumul editiei din acest an a fost completat de Andreea Bonda/Alexandra Ciobanu pe un Citroën C3 si de Andreea Ibacka/Irina Fodor pe un Citroën DS3. „Sunt pasionata de masini si ador sa conduc, asa ca aceasta competitie asta a fost exact pe gustul meu. Cele mai mari emotii le-am avut insa la probele speciale. La una dintre ele trebuia sa parcurgem o distanta de vreo 100 de metri, in panta, intr-un singur minut fara ca rotile masinii sa se opreasca. Ne-am cronometrat cu telefonul, am mers cu viteza melcului, tinand masina din frana si accelerand din cand in cand foarte putin pentru a nu-mi muri motorul, am condus serpuit pentru a trage de timp si intr-un final am trecut linia de sosire foarte aproape de 1:00. Doar 30 de sutimi de secunda ne-au despartit de timpul perfect”, a spus Andreea Ibacka la finalul competitiei.

 

Dana Rogoz, castigatoarea editiei de anul trecut, a terminat acum pe locul 7. „Nu am avut atatea emotii la volan nici atunci cand am dat examen pentru permisul de conducere. Chiar daca nu am ajuns pe podium ca anul trecut, a fost o experienta speciala si m-am distrat la maxim”, a spus Dana Rogoz, care a concurat cu un Citroën DS4.

 

„Este pentru a doua oara cand participa la aceasta competitie si, la fel ca anul trecut, am avut parte de o experienta incredibila. Chiar daca nu am urcat pe podium sunt multumita de evolutia mea si de abia astepta sa iau startul la editia viitoare”, a spus Laura Cosoi care a participat la competitie cu un Citroën DS3.

 

La fel ca pentru concurente, si pentru multe dintre vedete aceasta a fost prima participare la un raliu de regularitate. „M-am simtit extraordinar de bine la Divas’ Rally. Am condus un Citroën C5 de care m-am indragostit. Prima proba a fost mai dicila pentru ca nu am avut timp sa ma acomodez cu masina, dar sambata totul a fost mult mai bine si acum astept cu nerabdare editia viitoare”, a spus Iuliana Luciu.

 

„Pentru mine a fost un weekend cu multă adrenalina, voie buna si masini frumoase. Chiar daca nu am prins podiumul, m-am ales cu doua zile de distractie alaturi de prieteni”, a spus si Madalina Draghici, care a concurat pe un Citroen DS5.

 

„Pentru mine Divas’ Rally a fost o super experienta. Datorita acestui eveniment mi-am invins frica de a conduce in afara Bucurestiului. Cand am primit invitatia de a participa aceasta era singura mea problema. Acum am spart gheata si a fost un eveniment in care distractia si adrenalina concursului mi-au dat energie pozitiva si m-am simtit minunat. Sper sa mai repet experienta si sa castig data viitoare”, a spus si Ioana Ginghina.

 

Premiul pentru castigatoarele Divas’ Rally 2012 este un weekend la Paris oferit de Joy, ocupantele locului secund au castigat tinute create special de designerul Laura Lazar, iar echipajul de pe pozitia a treia a castigat un ceasuri de la Oxette. In plus, primele 6 echipaje au primit premii speciale de la Top Line constand in vouchere pentru servicii de infrumusetare, Anchor – Bucuresti Mall a oferit vouchere de reduceri pentru toate participantele la acest eveniment.

 

La finalul evenimentului, participantele s-au relaxat in cadrul petrecerii organizate in Times Pub. Partenerii evenimentului au fost: revista JOY, Rompetrol, Anchor – Bucuresti Mall,Pirelli,Top Line, Ramada Brasov.