FRAS saluta numirea doamnei Carmen Tocala la conducerea ANST

Conducerea Federatiei Romane de Automobilism Sportiv saluta decizia premierului Victor Ponta de numire a doamnei Carmen Tocala la conducerea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, pe baza competentelor profesionale demonstrate in toti anii cat a condus Federatia Romana de Baschet. Suntem convinsi ca schimbarea intregii echipe de la varful ANST este de bun augur si va aduce cu sine indreptarea gafelor fostei conduceri.

FRAS felicita noua echipa numita la conducerea ANST, cu convingerea ca va fi respectata si aplicata Legea Sportului fara derogari sau interpretari subiective, obiectiv stabilit de primul ministru Victor Ponta ca prioritate zero pentru aceasta guvernare.

 

Ne punem toate sperantele in noua conducerea a ANST, incredintati ca nu vom mai fi confruntati cu ingerinte ale autoritatii prin care au fost confiscate discipline sportive de la unele federatii in favoarea altora, ilegal, fiind in total dezacord cu organizarea sportului cu motor pe patru roti pe plan
mondial. Acest lucru a condus la situatia deosebit de grava, fara precedent in istoria sportului, ca Autoritatea sa incerce intreruperea brutala, la mijlocul sezonului 2011, a unui Campionat National oficial aflat in plina derulare, recunoscut anterior de una si aceeasi autoritate.

 

Suntem convinsi ca toata hartuirea si abuzurile la care a fost supusa FRAS sunt de domeniul trecutului si ca vom gasi in noua conducere a ANST un sprijin real si profesionist pentru recunoasterea internationala a FRAS, in conditiile pastrarii autonomiei si independentei sale, lucruri prevazute de
altfel de lege.

 

Dorim mult succes intregii echipe conduse de doamna Carmen Tocala pe perioada acestui mandat dificil, asigurand-o de sustinerea FRAS, convinsi fiind ca deciziile ANST vor fi luate pe viitor exclusiv in litera si
spiritul legii.

4 thoughts on “FRAS saluta numirea doamnei Carmen Tocala la conducerea ANST”

  1. Mai este vre-o federatie care sa pupe in fund prin comunicate noua conducere a tarii? Probabil ca o sa fie bine pentu FRAS si rau pentu altii. Care aceasta guvernare, care prioritate zero ?
    PSD si FRAS sunt doua " rezervatii naturale " in care sunt protejate prin legi nescrise personaje din preistoria lumii civilizate .

  2. ecuatie pentru fraieri

    -copilul lui Ponta face karting la ACR (ar fi putut alege Fras)
    -Ponta o numeste pe Tocala
    -Mazilu se bucura ca Ponta a numito pe Tocala si spera ca bla.bla.bla…….
    -fraierii nu gasesc logica dar ei sunt fraieri si Mazilu-i presedinte….
    -si daca-i presedinte si e destept stie si el ca Tocala si Ponta se tavalesc pe jos de grija Frasului
    -fraierii sunt si mai in ceatza

    Morala
    tot ce nu sa facut pana acum la Fras a fost din cauza lui Melinte si a Acr ului
    desi noi avem mari sperante si ne bucuram in comunicate patetice,daca nici de acum inainte nu se va face nimic (ca si pana acum!) este clar ca va fi vina lui Tocala si a lui ala care a puso….

    Mazilu?? el e presedinte si prosteste fraierii dar intre timp sta langa telefon poate-l suna FIA
    si daca nu suna oricum nu e vina lui ,este a lui Toca….bla bla bla Nicul……………Ponta……….alinierea stelelor…………………………………..

  3. Orice l-ai intreba pe preotul Mazilu, el raspunde : Muncesc pt ca sa iasa USL ul la alegeri cu un scor zdrobitor !
    Cele mai mari probleme sunt in interiorul federatiei, nu la …. ACR, ANTS si mai nou la … guvernare .

  4. Se spune ca daca esti valoros ( vezi exemplul Vangelie ) vei avea parte de " rautacisme " (vezi ce spun " un fraier " si " sile 007 " ) si in timp te vei uza ca lider. Numai ca actualul presedinte " scartaie " dinainte sa candideze .
    Mazilu reales la Al 13 lea Conges ! Pana acum a fost mai " rentabil " cu manevre, acum se pare ca este timpul mitei electorale ( vezi "gratarul" de la Amkart ) . Un fel Oprisan-forever al federatiei .

Comments are closed.