Honda GreenChallenge 2010 stabileşte noi recorduri


Honda GreenChallenge a premiat weekend-ul acesta cei mai verzi şoferi care au parcurs, cu un consum record, traseul Bucureşti – Craiova şi retur. Competiţia s-a bucurat de un adevărat succes, înregistrând peste 60.000 de vizitatori pe site-ul www.greenchallenge.ro .

Campania s-a adresat tuturor romanilor care îndrăgesc şofatul, venind ca un răspuns la modul agresiv de a conduce, practicat în general, cu un impact negativ pronunţat asupra mediului. Honda GreenChallenge s-a dovedit a fi o competiţie ce susţine spiritul ecologic printre şoferi, având o abordare educativă şi în acelaşi timp distractivă, punând accentul pe placerea de a conduce.

Mihai Sandu, Project Manager GreenChallenge 2010: „Ediţia aceasta a competiţiei a fost specială, asta şi datorită prezenţei lui ASIMO care a dat startul concursului şi a susţinut fiecare concurent. În afară de spiritul de competiţie, şoferii au fost provocaţi de aventură şi de experienţa unică pe care au trait-o la volanul excelentelor automobile Honda, pe traseul Bucureşti – Craiova – Bucureşti. Rezultatele foarte bune ne mulţumesc în totalitate, dar nu sunt o surpriză pentru noi,având în vedere că anul acesta avem deja experienţa concursului din 2009.”

În urma clasamentului final, alcătuit în funcţie de cele mai bune consumuri în timp minim, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Categoria Honda Jazz (motor:1400cc / benzina / 1şofer+2pasageri): Locul I Andrei Chicioroagă şi Alexandru Vasile cu un consum de 4,0 l/100km într-un timp de 7h 18min; Locul II Iulian Rebenciuc şi Bogdan Opriş cu un consum de 4,1 l/100km într-un timp de 7h 18min; Locul III Ionuţ Bratu şi Horea Drăghici cu un consum de 4,5 l/100km într-un timp de 7h 24min;

Categoria Honda Insight (motor:hibrid 1.3+IMA / 1şofer+3pasageri): Locul I Alexandru Georgescu şi Raluca Rozorea cu un consum de 3,9 l/100km într-un timp de 7h 21min; Locul II Iancu Trifan şi Constantin Căruntu au scos un consum de 4,1 l/100km într-un timp de 7h 18min; Locul III Andrei Nicolae şi Andrei Iascenco au scos un consum de 4,1 l/100km într-un timp de 7h 23min.

Categoria Honda Accord (motor: 2200cc / diesel / 1şofer+3pasageri): Locul I Fekete Istvan şi Kis Nagy Zoltan au scos un consum de 3,9 l/100km într-un timp de 7h 25min; Locul II Simion Preda şi Mihai Papuc au scos un consum de 4,0 l/100km într-un timp de 7h 21min; Locul III Viorel Popovici şi Cristian Liuba au scos un consum de 4,6 l/100km într-un timp de 7h 37min.

Robotelul ASIMO prezent în premiera în România a susţinut competiţia GreenChallenge prin demonstraţii pe tot parcursul competiţiei şi a interacţionat, rând pe rând, cu Nicolae Vacaroiu –fost Prim Ministru al României, Christian Ciocan –Purtător de Cuvânt al Poliţiei Capitalei, Robert Turcescu – Jurnalist şi Florin Prunea – Manager Sportiv al Clubului Dinamo.

Pe lângă prezenţa roboţelului ASIMO, care a cucerit publicul prin demonstraţiile sale, peste 1500 de persoane s-au bucurat de apariţia, în showroom, a primului model hibrid cu transmisie manuala, Honda CR-Z, una din surprizele mult aşteptate de către fanii Honda.

Un eveniment concentrat asupra stilului eco de a conduce, GreenChallenge continuă să contribuie la dezvoltarea comunităţii şoferilor eco din România. GreenChallenge a fost susţinut de Rompetrol, jurizat de o comisie acreditată din partea ACR şi dezvoltat de agenţia full-service Infinit Solutions.

Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea în septembrie 2006 în calitate de distribuitor autorizat al automobilelor Honda în Romania. Pentru detalii vizitaţi www.hondatrading.ro

Fondată în 1948, compania Honda este în prezent liderul mondial în producerea echipamentelor motorizate, oferind o gamă vastă de produse şi tehnologii, cu o preocupare constantă faţă de mediul înconjurător. Honda se străduieşte să fie în continuare o companie pe care societatea şi-o doreşte, respectând angajamentele faţă de parteneri şi împărtăşeşte bucuria cu oamenii din toată lumea.

Comentarii

comentarii