Ionel Pascotă, lider la ambele clase în Campionatul Naţional de Motociclism Viteză pe Circuit

Pilotul clubului moto Pascota Racing Team Giroc a castigat a treia etapa a Campionatului National de Motociclism Viteza pe Circuit ,disputata in perioada 05-06 iunie 2010, pe circuitul de la Pannonia Ring din Ungaria.

Echipa Pascotă Racing Team Giroc, reprezentata de Ionel Pascota a luat locul intai la Campionatul National de motociclism viteza pe circuit la clasa 600 cmc Supersport. O alta victorie pentru Ionel Pascota a fost si cea de la clasa SBK 1000. Dupa cele trei etape desfasurate pana la aceasta data, Ionel Pascota este lider in Campionatul National de Motociclism Viteza pe Circuit la ambele clase, 600 cmc supersport, respectiv SBK 1000.

Urmatoarele competitii de pe agenda lui Ionel Pascotă sunt etapa a treia a Dunlop ROSBK (Romanian Superbike), care se va disputa in perioada 18-20 iunie pe circuitul de la Hungaroring din Ungaria si etapa a patrala Campionatului National de Motociclism Viteza pe Circuit, care se va disputa în perioada 03-04 iulie pe circuitul de la Slovakiaring din Slovacia.

Marc Sandu