Made in Romania – OpusWorkshop custom lights

Din fericire cu totii suntem diferiti cum bine zice un slogan al unei companii romanesti. Si de aici rezulta o serie de personalizari in aproape toate domeniile. De la haine si pana la masini exista o serie de accesorii, culori si optiuni astfel incat personalitatea fiecaruia sa iasa cel mai bine in evidenta. Noi ne vom rezuma insa la partea automobilistica pentru ca asta ne place si ne atrage cel mai mult.

Opus WorkShop sigla

Fenomenul accesoriilor si optiunilor pe care constructorii le ofera astazi inca de la comandarea unei noi masini, nu existau cu ceva ani in urma si totusi oamenii vroiau sa fie diferiti. De aceea apelau la oameni talentati care faceau posibila crearea unor piese individuale si personalizate dupa gustul fiecaruia. Se numea bricolaj sau mai nou tuning (cum il cunosc majoritatea) sau si mai nou pachete optionale pe care le poti comanda direct la producatorii auto cand iti cumperi masina.

Far Dacia Duster
Far Dacia Duster

Cu toate acestea inca mai exista in multi dintre noi acea dorinta de a avea ceva unic si din fericire inca mai exista oameni talentati care sa si realizeze acest lucru. Astazi vom vorbi despre Bogdan Toma care se ocupa de transformarea viselor in realitate in ceea ce priveste blocurile optice.

Far Citroen C4
Far Citroen C4

Ceea ce m-a facut sa scriu despre Bogdan este faptul ca in urma cu un an am apelat la serviciile lui, iar produsul finit a fost exact cum l-am imaginat si 100% functional, pentru ca aici intervine adevarata problema sa transformi ceva imaginar in ceva functional. Aparitia ledurilor a reprezentat momentul revolutiei in ceea ce priveste designul farurilor si stopurilor in domeniul automobilelor si nu numai.

SONY DSC
Far Citroen C5

Bogdan a inceput sa customizeze faruri si stopuri in urma cu 4 ani si, asa cum am spus, aparitia ledurilor i-a permis sa duca procesul de modificare al acestor elemente intr-o zona mult mai ampla si variata. Creatiile lui au ajuns in posesia multor zeci de clienti multumiti, atat din tara cat si din strainatate, pe tot teritoriul european, iar marca masinii nu a contat. Cei care au apelat la el au diferite varste si fiecare si-a dorit altceva pentru ca in final masina pe care o conduce zi de zi sa transpuna un pic dintre personalitatea proprietarului. 

 

In cele ce urmeaza puteti vedea cateva lucrari executate, iar cei care vor sa intre in legatura cu Bogdan pot accesa pagina sa de Facebook

Made in Romania este rubrica in care vom incerca sa aducem in prim plan si sa incercam sa promovam diferite persoane talentate care au legatura cu automobilele si creeaza lucruri frumoase in tara noastra.

 

Data viitoare vom vorbi despre un talentat tanar roman in crearea graficilor pentru masinile de motorsport.