MOTECX VINE IN ROMANIA

Incepand cu luna mai, produsele MotecX sunt disponibile si pe piata din Romania. Transilvania Motorsport, unic importator al produselor originale MotecX pentru Romania, distribuie, intr-o prima faza, trei produse: MotecX Motor, tratament pentru motor si sistem ulei motor, MotecX Power Benzina si MotecX Power Diesel, tratamente complete pentru sistemul de alimentare.

MotecX Motor este un tratament molecular pentru motor si sistemul de ungere  cu proprietati exceptionale anti-frecare, de protectie, curatare si anti-uzura. Acest produs se adauga in uleiul motor la fiecare 20.000 km si este compatibil cu orice tip de ulei mineral sau sintetic.

Prin adaugarea de MotecX Motor in uleiul masinii se reduce consumul de carburant, emisiile de noxe si consumul de ulei de motor. In acelasi timp MotecX Motor imbunatateste randamentul si performantele motorului, faciliteaza si imbunatateste pornirea la rece, restabileste si reechilibreaza compresiile,  imbunatateste silentiozitatea si intarzie uzura motorului.

MotecX Power Benzina si MotecX Power Diesel sunt doua tratamente complete pentru sistemul de alimentare cu caracteristici specificie pentru motoarele pe benzina, respectiv diesel. Acest tratament permite curatarea eficienta si rapida a partilor cu depuneri din intreg sistemul de alimentare, inclusiv partea de sus a motorului, precum si protejarea acestora. MotecX Power Benzina si MotecX Power Diesel se adauga in rezervorul de carburant la fiecare 20.000 km.

MotecX Power Benzina si MotecX Power Diesel curata si mentin curat motorul si sistemul de alimentare cu carburant (injectoare, supape, pompa, etc.) pana la camera de ardere. Pe tot sistemul de alimentare se depune, prin dispersie, o pelicula moleculara de protectie si anti-frecare care adera pe suprafetele metalice, limitând uzura si orice depuneri noi.

Berti Panaiot